Nie wiem co należy zrobić po gadaniu z tą babą zabiję ją -game over i nie moge wyjść z budynku

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy
Grałeś w ED? Jak nie - to sie nie odzywaj.Karpiu pisze:ale to dziwne bo jemu automatycznie pewnie po zabiciu tej baby wyskakuje game over więc pewnie muszisz tą babę żywą gdzieś zaprowadzić, pewnie na wspomnianą klatkę
No nie dokładnie Tiquill... Trzeba wyjść z mieszkania tej dziewczyny i skierować się w prawo. Tam będą otwarte drzwi do jakiegoś mieszkania albo zejście na schody (już dokładnie nie pamiętam, bo wyinstalowałem ED) i po pewnym czasie wybuchnie pożar...Tiquill pisze:Jak pamiętam, zaraz potem zaczyna się pożar i niebawem John skacze z okna i ląduje w szpitalu...
No to więc: prawie zaraz.MSH pisze:No nie dokładnie Tiquill... Trzeba wyjść z mieszkania tej dziewczyny i skierować się w prawo. Tam będą otwarte drzwi do jakiegoś mieszkania albo zejście na schody (już dokładnie nie pamiętam, bo wyinstalowałem ED) i po pewnym czasie wybuchnie pożar...Tiquill pisze:Jak pamiętam, zaraz potem zaczyna się pożar i niebawem John skacze z okna i ląduje w szpitalu...