[AVPC] Jak przejśc Day1?

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
D-Ice
Wnerwiony urzędas
Posty: 10
Rejestracja: 20 lis 2007, 19:04

07 gru 2007, 23:47

Wiecie gdzie znajduje się firma gdzie trzeba odebrać czek?Nie moge tego zaliczyć i przez to ciągle jestem w pierwszym dniu.A mapa niestety nie jest w stanie mi pomoć,bo jest nie czytelna,nie ma na niej ścieżek(wyraźnych),budynków ani lokalizacji.
Ostatnio zmieniony 08 gru 2007, 15:01 przez D-Ice, łącznie zmieniany 3 razy.


Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

08 gru 2007, 08:33

D-Ice pisze:Wiecie gdzie znajduje się firma gdzie trzeba odebrać czek?Nie moge tego zaliczyć i przez to ciągle jestem w pierwszym dniu.A mapa niestety nie jest w stanie mi pomoć,bo jest nie czytelna,nie ma na niej ścieżek(wyraźnych),budynków ani lokalizacji.
Przykro mi ci to mówić ale w becie jest tylko day1 i tylko da się odebrać mleko


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2007, 11:48

D-Ice, masz betę?


Obrazek
Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

08 gru 2007, 13:12

D-Ice, masz betę?
Mu chodzi o AVPC... A AVPC jest na razie tylko beta.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 gru 2007, 13:18

Zobaczyłem tag [P2], więc myślałem, że może po prostu ma betę Postala.


Obrazek
Awatar użytkownika
D-Ice
Wnerwiony urzędas
Posty: 10
Rejestracja: 20 lis 2007, 19:04

08 gru 2007, 14:35

Ma57 pisze:
D-Ice pisze:Wiecie gdzie znajduje się firma gdzie trzeba odebrać czek?Nie moge tego zaliczyć i przez to ciągle jestem w pierwszym dniu.A mapa niestety nie jest w stanie mi pomoć,bo jest nie czytelna,nie ma na niej ścieżek(wyraźnych),budynków ani lokalizacji.
Przykro mi ci to mówić ale w becie jest tylko day1 i tylko da się odebrać mleko
A,rozumiem.Więc trzeba poprostu czekać na wersję końcową,która ma się pojawić na święta.


Awatar użytkownika
Mr Szychak
Początkujący morderca
Posty: 55
Rejestracja: 02 paź 2010, 12:27
Lokalizacja: Wrocław

03 paź 2010, 08:48

Witam,ktoś może mi powiedzieć jak przejść pierwszą misję w AVPC???Niemam mapy i niewiem gdzie się udać...Proszę o pomoc tam są takie same misje jak w zwykłym postalu 2 i niewiem jak i co robić....


Obrazek
"Każdy ma gorszy dzień"
Obrazek Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Punisher
Seryjny zabójca
Posty: 426
Rejestracja: 24 lut 2007, 18:39
Lokalizacja: Stalowa Wola

03 paź 2010, 10:34

Jakbyś poszukał na forum to byś znalazł, ktoś dawał spis misji dostępnych w AVPC, wystarczy chcieć znaleźć a nie iść na łatwiznę odkopując temat


"Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
ODPOWIEDZ