Radość tworzenia! Wasz/twój nowy mod!

I śliczna tapeta!
Przetestowany. Na początek rada: Dawajcie mapy do swoich broni. Czasem nawet mnie nie chce się wklepywać komendy. A to jest dla AWP czy dla StP starczy? Ja tam na StP iwanta wklepałem i testowałem. Uruchamiać AWP nie lubię.
Jakoś nie działał mi ten alias, mimo że go zrobiłem. Natomiast same L=ToggleSpawnLight działa mi znakomicie. I nie rozumiem dotąd, o co wam chodzi, że musicie dodawać te aliasy. Na jakiej wersji gry?
Końcówka broni od strony ciała włazi w ekran i widać jej "wnętrze". Podczas strzelania wylatują dwie strzały. Jedna to zapewne fragment animacji, a druga to właściwe projectile. Jeśli tak, to się to rozłazi z lekka. Strzały miłości - a zabijają? Nie za mocna ta miłość?

Czy tylko mnie te obrazki HUDa wyglądają jak prezerwatywy? Miłosna to jeszcze, ale reszta też?
Genialny efekt wybuchu, brawo, śliczny emitter!

Zmiany trybu to chyba już twoja specjalność. Lubisz tak kombinować. Fajna taka zabawa, choć konieczność konfigurowania klawisza trochę jest niewygodna. Samo polecenie GiveMeJackal mogłoby dopisać do User.ini skojarzenie z klawiszem, ta sekcja powinna dać się w ten sposób modyfikować. Ale wiesz, jednak te tryby mógłbyś dać od razu dostępne. Włączam, robię ten alias, kombinuję. To nie działa, nie ma zmian. Wyłączam grę, czytam jeszcze raz. Acha! I dopiero wklepuję to polecenie. Gdybyś dał pod Altfire sugestię, że GiveMeJackal rozszerza możliwości...
Fajnie strzały się trzymają (choć to w P2 nie nowość) ale gdybyś w jakiś sposób zrobił seryjne, "maszynowe" wypuszczanie strzał, to jeżyka z pawna zrobiłoby się w try miga!

Ogólnie wszystko staranne, emittery tip-top, ładne. Brawo.
[Wczoraj 16:38] seebeek17: Tiquill, nie wiem czy obczajales juz kusze by GET, ale co Ty na to, zeby dodac ja na serwer jak bedzie ladnie sie sprawowac?
Też w tej samej sprawie bym pogadał.

To działa już na multi? Chcesz dokładnie te same tryby? Bo sądzę, że dla potrzeb multi to zbyt przekombinowane jest.