Wspólne prysznice itp.
To jak pedofilia, tyle że z udziałem dorosłych.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
To chyba nie w Polsce? Wiem, że na Frondzie podobno co roku dają to samo zdjęcie z Anglii do ilustrowania polskich marszymówię tylko, że tę grupę idiotów, którzy wychodzą na ulicę przebrani za mieszankę papug i tancerek karnawałowych w Rio
Możesz opisać jak to jest?Slaanesh pisze:Zaznaczyłem, że nie mam nic przeciwko, w końcu sam jestem biseksualny.
Mówią tak, bo myślą że to modne byc bi. Ale modne jest również posiadanie chłopaka i przez to robią mętlik w głowach takim prawilnym i pieniężnym true lesbijkom jak ty.Cziko pisze:Mnie wkurwiają dziewczyny, które niby są bi i o tym mówią, a i tak mają chłopaków i nic nie zrobisz. To o chuja się odzywają?
Kurwa, to tak jak ja.Slaanesh pisze:Ja sam jestem dość nieufny względem innych osób i jak na razie nie mogę wyobrazić siebie w jakimkolwiek związku.
Dobre to.Pangia pisze:Po prostu jego pula genetyczna do wyruchania jest większa niż przeciętna.
Może chodź do jakichś klubów dla lesbijek, szybkie numerki bez zobowiązań, itp.Cziko pisze:Ja też, boję się odpowiedzialności, nie będę mogła już mieć friend with benefits ani robić co chcę i z kim chcę i w dodatku ktoś może chcieć dziecko.
Kurde, zapomniałem, że on jeszcze istnieje, kiedyś był ten hype na Tokio Hotel (jakieś 8-9 lat temuEvilYeah pisze:"Maybe I'm just about to meet someone who changes my life forever and, if that happens, does it really matter what gender they are?"
~Bill Kaulitz (wokalista Tokio Hotel)
Dzienis pisze: [ Komentarz dodany przez: Mr Minio: 2015-11-01, 23:24 ]
I ten legendarny post Roba, co to kupił Bravo tylko dla 'fajnej laski' z okładki, a potem się okazało, że to Bill z Tokio Hotel był.