Jeżeli tak to ten reskin jest dla was!

Oto link do pliku :
https://rapidshare.com/files/60144161/HAG_skin.rar.html
Instrukcja w środku

w razie jakby osoby z zewnątrz miały problem z instalacją itd itp.
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Iquid pisze:ALCRD, widze ze nie marnujesz czasu! Niedługo cały nasz download bedzie zapełniony Twoimi modami ;P. Tyko pogratulować jak wroce z pracy to wrzuce do działu download no chyba że mnie Tiquill wyprzedzi za co był bym wdzieczny. Najlepiej jak bys dał jeszcze jako załącznik
Tiquill pisze:Oka! I wtedy cały modzik powędruje do Downloadu.
Hmmm troche by sie gryzły jakbym połączyłTiquill pisze:Pytanie! No jasne.
Chyba, że wolisz ich nie łączyć i dać jako dwa mody - wtedy będą dwa w downloadzie.
No nie zauwazylemTiquill pisze:Zrobione!https://postalsite.info/downloads.php?ca ... nfo_id=109
Czy ja wiem, czy by się gryzły. Myślałem o przeróbce całej paczki tekstur - ale prawo końcowej postaci należy do twórcy.No i może umknęła Ci edycja mojego postu...
A newsa jeszcze nie daję. Poczekam na drugiego modzika, co?
Btw tekstura desert eagle bedzie miala wade .. ponieważ użyłem nowych tekstur anie zmodyfikowanych standardowych wiec musialem pare innych pakunków zedytować by tekstury dzialaly czyli min zormiar bedzie 16 MBTiquill pisze:Zachęcam do zrobienia całej paczki (paczek) z Twoim teksturami (czyli: edycji standardowych paczek) i zapodania jako moda. Z pewnością byłby to łakomy kąsek.Podobałby się.
Nie powinny kolidować z inny mi modamiTiquill pisze:Chm... Podmieniać kilka paczek dla jednej broni to trochę może kolidować z innymi używanymi modami. Ale cóż, nie będzie to taki pierwszy mod. Dawaj. I dodaj swoje .DDS-y, aby każdy mógł też dodać Twoje przeróbki samodzielnie - wtedy konflikt z innymi modami byłby ominięty.
Musiałem tak zrobić bo moja tekstura to już nie dds tylko Tagra , Envmap zmiksowana w Shader texTiquill pisze:No to wszystko jasne! Takiego moda nie spotkałem, który zmieniając tekstury, ingerowałby też w inne paczki. Więc nie widzę i ja żadnego konfliktu. Czekam więc na moda, bo zapowiada się atrakcyjnie!