Musi być:
-Widok z oczu bohatera
-Brutalność
Niekoniecznie:
-Otwarty świat
-???
Ok a więc... BURZA MÓZGÓW!!!

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Serious Sam - jak najbardziej..chociaż zabójstwa mnogości nacierających obcych są nieraz zbyt cukierkowateMaxiS pisze:Widok z oczu.... może Serious Sam albo Painkiller? Ewentualnie Unreal 2: The Awekening.
Jeśli tylko podawanie ogólne, to każdy podaje taką, której tu jeszcze nie wymieniono. Ale wolę, by każdy podawał swoje typy, bo choć powtórzy się, to zawsze coś swojego doda. U mnie Serious Sam razem z Duke Nukem sąsiadują najbliżej z Kolesiem. Właściwie, to trzej bracia i mógłby powstać jakiś mod łączący ich. Fajne by to było. I to praktycznie wszystkie, te dwie, które łączą gracza z grą tymi kilkoma silnymi cechami, podobnymi jak w Postalu 2. Bo obok wymienionych we wstępniaku dodam także przywiązanie do bohatera i temperament bohatera.Mr Szychak pisze:podawanie gier podobnych do postala 2
Z tego co wymieniłeś wejdzie mi tylko Bloodrayne 1 i może 2, GTA : SA, Serious sam 1 i 2,punisher i Duke Nukem....Mr Minio pisze:Skoro mogą być z TPP także, oto moje propozycje:
-Bloodrayne i Bloodrayne 2(jedynka ma mroczniejszy klimat i jest bardziej poważna, dwójka cukierkowa, ale jednak brutalność jest)
-Resident Evil 3,4,5(dość brutalne i mocne sceny)
-GTA: San Andres i GTA IV(wcześniej wymieniona III jeszcze bardziej brutalna)
-Serious Sam 1&2
-Punisher(bardzo brutalne finishery)
-Duke Nukem(charyzmatyczny bohater)