[P2] General Protection Fault!

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Spoonman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 319
Rejestracja: 30 lip 2007, 11:29
Lokalizacja: zza węgła

08 sie 2008, 15:30

To nie jest błąd mapy, bo zauważ, że jest tam
Ramesses pisze:DeadLimbMarker aw7_Napalm.DeadLimbMarker14, Function Postal2Game.BlipMarker.Timer
To jest błąd powodowany przez leżącą gdzieś obciętą kończynę.


Speed means freedom of the soul
Awatar użytkownika
Ramesses
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 934
Rejestracja: 30 kwie 2008, 22:38
Lokalizacja: Parczew

08 sie 2008, 21:07

Spoonman pisze:To nie jest błąd mapy, bo zauważ, że jest tam
Ramesses pisze:DeadLimbMarker aw7_Napalm.DeadLimbMarker14, Function Postal2Game.BlipMarker.Timer
To jest błąd powodowany przez leżącą gdzieś obciętą kończynę.
hmm..zwykłem łazić z siekierą na naukowców...dzięki za info spróbuję być mniej okrutny w tym miejcu :D

EDIT: gdy jestem mniej okrutny problemu nie ma :D
Ostatnio zmieniony 10 sie 2008, 09:30 przez Ramesses, łącznie zmieniany 1 raz.


Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

27 sie 2008, 22:06

Tiq jeśli Cię to uspokoi to - Odkryłem że STP nie działa mi bo zainstalowałem EA nie posiadając [email protected] weapons.Niezna ktoś może plików EA ? Mógłbym je usunąć i wszystko wróciło by do normy.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

27 sie 2008, 23:00

Chm, to ciekawe...



Wszystkie pliki EAInventory_betatest:

EA_ClassicWeapons.ukx
EA_Weapons.ukx
CUS-ED_EAInventoryTESTMAP.fuk
EASounds.uax
EAWeaponsSounds.uax
EAMesh.usx
EAWeaponsMesh.usx
EADialog.u
EAFX.u
EAGame.u
EAInventory.u
EAPawns.u
EAShell.u
AW7PawnSkins.utx - tego nie usuwaj
EATex.utx
EAWeaponsSkin.utx


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

28 sie 2008, 13:30

Ech,myliłem się.Dalej nie działa nawet po wykasowaniu tych plików.


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

01 wrz 2008, 18:33

Jeszcze konfig w ini mógł zostać. Reset ustawień gry, czyli skasowanie (lub zmiana nazwy) plików Postal2.ini oraz ewentualnie User.ini. A najlepiej schowanie całego Postala pod inną nazwą folderu i instal od nowa. Dodawaj po kolei każdy mod. Gdzie się znów wykrzaczy, to tu sprawca jest.

Czyli po prostu gruntowne leczenie gry. Najczęściej pomaga w każdym problemie. Poza problemami sprzętowymi, tu już różnie może być.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

02 paź 2008, 20:36

Buuu.Zrobiłem reinstalkę i dalej ten sam błąd z hudem.WTF ?


Awatar użytkownika
woler
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 17 sty 2009, 21:43

17 sty 2009, 22:10

cześć mam problem



General protection fault!

History: AActor::ProcessState <- Object AW7DudePlayer Save10.AW7DudePlayer2, Old State State Postal2Game.P2Player.PlayerWalking, New State State Postal2Game.P2Player.PlayerWalking <- APlayerController::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop



mój komp .... amd.sempron 2300 + ,1,58 mhz , 768 mb.ram , geforce fx 5200 .


system operacyjny win xp. sp 2



błąd wystepuje najczęśćiej gdy tzn nie . on wystepuje kiedy mu sie żywnie podoba czy akurat ide czy rozwalam komuś głowe czy strzelam do kogos , czy są jeszcze żywi na mapie czy ich niema poprostu wystepuje byle kiedy i byle gdzie

liczę na szybką odpowiedz Pozdrawiam ciepło i z góry dziękuje
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, 22:17 przez woler, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

17 sty 2009, 22:23

Przykro mi, ale grając w AWP musisz się z tym pogodzić. to normalne

Żeby to ograniczyć, w opcjach gry odszukaj pozycje limb fix i head fix i zaznacz je
Ostatnio zmieniony 17 sty 2009, 22:23 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
woler
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 17 sty 2009, 21:43

17 sty 2009, 22:30

uuuu kappa te opcje już włączyłem czyli zostało mi tylko częste zapisywanie gry ... no nic dzieki wielkie


Awatar użytkownika
Spoonman
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 319
Rejestracja: 30 lip 2007, 11:29
Lokalizacja: zza węgła

18 sty 2009, 04:16

Tja, niestety ta gra nie najlepiej działa na silniku Unreala. Co prawda nie pamiętam czasów bez AWP tak dobrze, ale wydaje mi się, że bez tych dodatków, działała ona całkiem znośnie, czyż nie? Dopiero kolejne dodatki wprowadziły oprócz dobrych zmian, również te złe. Może to niedbalstwo?


Speed means freedom of the soul
Awatar użytkownika
woler
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 17 sty 2009, 21:43

18 sty 2009, 13:15

no postal 2 i AW chodzą normalnie bez żadnych błędów tak pozatym powinny powychodzić jakieś łatki do tego jak ktoś zna linki do takowych to niech podeśle może coś da sie zrobić bo naprawde denerwująca żecz z tym wywalaniem do windowsa co 15 min ...

[ Dodano: 2009-01-18, 14:39 ]
ok w razie by ktoś miał ten sam problem co ja (opisany jest pare postów wyżej ) to mi pomogło zainstalowanie patcha z tej strony


https://www.moddb.com/games/postal-2/dow ... vice-patch



już wogle mnie nie wybija ani nic sie nie dzieje złego
Ostatnio zmieniony 18 sty 2009, 13:23 przez woler, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Lukasn9
Wstydliwy morderca
Posty: 1
Rejestracja: 19 sty 2009, 18:25

19 sty 2009, 18:34

Czesc jestem tu nowy witam wszystkich i prosze was o pomoc mam tak iproblem z postalem AWP ( Wersja z fudge pack) własnie dzisiaj ją sciagnołem i zainstalwoałem pograłem 10 minut i wyskoczył mi pierwszy bład ale z nim juz sobie proadziłem poprzez odklikniecie zezwól na obrazy znów zaczołem grac i po 30 minutach wyskoczył nastepny z tym to juz nei iwem jak sobie poradzic


General protection fault!

History: FCollisionHash::ActorEncroachmentCheck <- ULevel::CheckEncroachment <- ULevel::FarMoveActor <- UObject::ProcessEvent <- (AW7Head aw7_rwsblock.AW7Head439, Function BasePeople.Head.Tick) <- AActor::Tick <- TickAllActors <- ULevel::Tick <- (NetMode=0) <- TickLevel <- UGameEngine::Tick <- UpdateWorld <- MainLoop



BArdzo Was prosze o pomoc :562:


Awatar użytkownika
eddie
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1345
Rejestracja: 19 kwie 2007, 16:18
Lokalizacja: Breslau

19 sty 2009, 19:31

Ooooo... Przesrane. Kmieciu cię dorwie..


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

19 sty 2009, 19:42

woler pisze:w razie by ktoś miał ten sam problem co ja (opisany jest pare postów wyżej ) to mi pomogło zainstalowanie patcha z tej strony
https://www.moddb.com/games/postal-2/dow ... vice-patch
już wogle mnie nie wybija ani nic sie nie dzieje złego
W naszym downloadzie (klik jest AWP_Patch, inna nazwa, inna data wydania, ale to jest to samo co AWP Service Patch, też wiele pomoże.
Lukasn9 pisze:po 30 minutach wyskoczył nastepny
Skoro pograłeś 30 minut, to nie jest źle. AWP tak ma. Wiele jednak może ci pomóc zainstalowanie patcha, o którym piszę tuż wyżej.


Lukasn9 pisze:problem z postalem AWP ( Wersja z fudge pack) własnie dzisiaj ją sciagnołem
eddie pisze:Ooooo... Przesrane. Kmieciu cię dorwie..
Domyślam się, eddie, że chodzi ci o "ściągnąłem". AWP jest bezpłatne, można ściągnąć. Lukasn9, nie pisał, że ściągnął sam Fudge Pack, który jest płatny, więc jego ściąganie to piractwo. Nie widzę więc za co ma go Kmieciu dorwać. :D
Ostatnio zmieniony 19 sty 2009, 19:47 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
ODPOWIEDZ