[Zabawa] Gdzie to było?
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Slayer pisze:Tiquill pisze:Tradycyjnie: 7 błędnych odpowiedzi, albo 7 dni braku odpowiedzi - i nowe pytanie.

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
I Wy się dziwicie dlaczego ten temat upada. Nie oddawajcie swojej szansy komuś innemu, bo przez takie właśnie incydenty temat umiera.

Na razie daję łatwizny, ale kilka trudnych screenów już czeka na wklejenie.

Na razie daję łatwizny, ale kilka trudnych screenów już czeka na wklejenie.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Łatwizna, aż mi wstyd odpowiadać, ale chcę wziąć udział znowu w tej zabawie. Za Tobą, po prawo jest biblioteka, a przed widać po lewo schody wiodące do wczytania do mapy Dom, czyli suburbs-3. Czyli domek przybiblioteczny. Nie czekam na potwierdzenie, toteż od razu:

Zwróćcie uwagę na ozdobny element pod dachem. Jeszcze całego tematu nie przeczytałem, ale myślę, że nie daję dubla...
No i teraz tak na marginesie. Kiedy zakładałem ten temat, nie sądziłem, że to się przyjmie. Kogo interesują jakieś fragmenty czegoś pokryte jakąś teksturą. Tylko niepospolitego maniaka tej gry. Jednak widzę, że są tu tacy. Bardzo mnie to cieszy! 36 stron.
Rany... 

Zwróćcie uwagę na ozdobny element pod dachem. Jeszcze całego tematu nie przeczytałem, ale myślę, że nie daję dubla...
No i teraz tak na marginesie. Kiedy zakładałem ten temat, nie sądziłem, że to się przyjmie. Kogo interesują jakieś fragmenty czegoś pokryte jakąś teksturą. Tylko niepospolitego maniaka tej gry. Jednak widzę, że są tu tacy. Bardzo mnie to cieszy! 36 stron.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

Totalny strzał, ale kojarzy mi się to z mapą z Kliniką, tam po lewej, jest wejście do takiego jakby magazynu w którym stoją różne pudła i "szafy" na te pudła.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Mapa z kliniką, wejście do magazynu z pudłami, czyli magazyn browaru. Trafiony. Zadajesz.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...