Jaki jest sens wydawania Modu w kawałkach?
Poza tym Mod ma zaskakiwac i dodawac coś noewfo. Założe się ,że jakbym teraz wam udostępnił Mace to raczej podczas gry nie Stosowalibyście jej tak często gdybyscie mieli juz z nią stycznośc ^^
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
No, miło mi to czytać!Mrocz pisze:Czemu to akurat ja pisze tego posta? Ano dołączyłem do ciucia i teraz robie z nim wspólnie tego moda.
Też bym się chciał tym już pobawić. Ale dobrze cię rozumiem.ciuciu pisze:Nie da rady
Jaki jest sens wydawania Modu w kawałkach?
Poza tym Mod ma zaskakiwac i dodawac coś noewfo. Założe się ,że jakbym teraz wam udostępnił Mace to raczej podczas gry nie Stosowalibyście jej tak często gdybyscie mieli juz z nią stycznośc ^^
Potrzebuje ktoś pomoc amatora? Mam wprawę w Paincie i flashu ^^ ale umiem też robić obiekty w Blenderze.Tiquill pisze:No, miło mi to czytać!Mrocz pisze:Czemu to akurat ja pisze tego posta? Ano dołączyłem do ciucia i teraz robie z nim wspólnie tego moda.Wreszcie zawiązuje się jakiś postalsajtowy team! Byle do przodu! Każdy ma już jakieś doświadczenie a wzajemna współpraca i wsparcie idei może być tylko na plus dla przedsięwzięcia. Gratuluję i czekam z nadzieją na finał.
Ok, czego model potrzebujecie? Zaznaczam, że umiem robić tylko modele obiektów, bo ludzi mi nie wychodzi. Teraz pracuję nad stworzeniem pierwszego człowieka. Dłoń już mam...Mrocz pisze:MastaDJMax, mógłbyś robić modele. Bardzo się nam to przyda, ponieważ nowych obiektów na razie brak.
Dokładnie tak. Mamy jeszcze ogrom pracy do wykonania, a tak we dwójkę to trudno trochę.Mr Minio pisze:O ile mi wiadomo prace nadal trwają, ale są one niezwykle wolne z powodu małej ilości rąk do pracy.