Forum PostalSite.Info wraca do życia. Z nowym właścicielem
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Radzik
- Administrator
- Postawił piwo: 7 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Nie mamy shoutboxa i nie przewidujemy uruchomienia go. Mamy Discorda i tam zapraszamy. Odnośnie strony głównej to jest plan przywrócenia samego Downloadu na początek, ale kiedy to dokładnie nastąpi nie mogę póki co powiedzieć.
Niepoważny admin
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
Tutaj jest sporo modów, nie wszystkie z naszego downloadu ale może coś wygrzebiesz ciekawego.
https://onedrive.live.com/?authkey=%21A ... 7C730CDA10
Ostatnio zmieniony 05 lis 2020, 12:38 przez Pan Szatan, łącznie zmieniany 2 razy.
I'm fucking insane in the brain. 

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Powiem szczerze, że straciłem już całkiem nadzieję, że cokolwiek tu jeszcze kiedyś napiszę
A tu proszę, jaka miła zaskoczka
GRATZ
A tu proszę, jaka miła zaskoczka
GRATZ

Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Świetnie że jesteś, Silver Dragon!
Ale widzę, że też już nie czerwony...
Obecnemu składowi czerwonej Gwardii życzę jak najlepszej pozytywnej roboty na Forum w nowym 2021 roku!
Jak i nam wszystkim.

Obecnemu składowi czerwonej Gwardii życzę jak najlepszej pozytywnej roboty na Forum w nowym 2021 roku!

Jak i nam wszystkim.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

O! A ja sie jeszcze nie witałem.
No to witam wszystkich, mocno spóźnione, ale też mocno szczere. Dobrze, że udało się postawić forum na nogi. Respekt przed wszystkimi adminami co teraz są, oby 2021 przyniósł naszej społeczności najlepszych doznań.
Witam też Siwego Smoka, no i oczywiście jakżeby można zapomnieć o...
Dalej jesteś łysy?

Witam też Siwego Smoka, no i oczywiście jakżeby można zapomnieć o...
Siema łysy

Ostatnio zmieniony 02 sty 2021, 15:53 przez Szynkacz, łącznie zmieniany 1 raz.
- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
To konsekwencja anihilacji starego maila wraz ze starym forum. Trzeba było udowodnić co nieco, by konto odzyskaćTiquill pisze:Świetnie że jesteś, Silver Dragon!Ale widzę, że też już nie czerwony...

Ale może to i lepiej...
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

- Radzik
- Administrator
- Postawił piwo: 7 razy
- Otrzymał piwo: 5 razy
Chyba się niedziękuje w takiej sytuacji, ale mogę powiedzieć, że przyda się

Szynkacz przypomnieć Ci regulamin? Czy przypadkiem nie jest to w pewnym sensie obraźliwe? po za tym nie jesteście na takim poziomie znajomości abyś zwracał się w taki sposób. Nie wiem czy Tiquill uzna to za obraźliwe, ale zakładam, że tak będzie. Proponuję zmianę tonu w następnych postach.
Ostatnio zmieniony 02 sty 2021, 20:00 przez Radzik, łącznie zmieniany 1 raz.
Niepoważny admin
Ot, wymsknęło mi się, myślałem, że Tiquill się nie zezłości. No ale jeśli weźmie to do siebie i uzna za obraźliwe, to bardzo przepraszam, nie to miałem na myśli. Było to bardziej młodzieżowe przywitanie starego druha na forum, a nie naśmiewanie się z jakichkolwiek cech wyglądu. Oczywiście to się więcej nie powtórzy, "zmiana tonu w następnych postach" na pewno będzie.Radzik pisze: ↑02 sty 2021, 19:59Szynkacz przypomnieć Ci regulamin? Czy przypadkiem nie jest to w pewnym sensie obraźliwe? po za tym nie jesteście na takim poziomie znajomości abyś zwracał się w taki sposób. Nie wiem czy Tiquill uzna to za obraźliwe, ale zakładam, że tak będzie. Proponuję zmianę tonu w następnych postach.

- BloodLogin93
- Wstydliwy morderca
bardzo ładny wygląd
oo forum znowu działa