twórcy ED od jakiegoś czasu pracują nad nową wersją ED nazwana Eternal Damnation Remake
a oto prieview tego co tam dostaniemy
[youtube][/youtube]
nie powiem wygląda całkiem całkiem
Eternal Damnation Remake : Preview!
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Silver Dragon
- V.I.P.
- Otrzymał piwo: 2 razy
Muszę przyznać, że prezentuje się o wiele ciekawiej.
Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew 

I znów muszę się zacząć kuć na Angielski 

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
No i to jest to! Tutaj widać, że każdy żyje własnym życiem: pracownik przybija deski do drzwi w obawie przed psychopatą, te sceny z torturowaniem i kopaniem leżącego - no po prostu istne arcydzieło! Widać także istotne zmiany w budowie mapy. A dla tych którzy obawiają się języka angielskiego (choć w ED nie ma jakichś zawiłych zwrotów) i jednocześnie posiadaczy Postal X styknie zamiana dźwięków i tekstur na te starsze z PX.
Nie mogę się doczekać.
Nie mogę się doczekać.

Ostatnio zmieniony 26 kwie 2009, 11:33 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Czas sprzyja ED. Im dłużej nad nim pracują, tym sztandarowe dzieło RS jest lepsze. Bohaterowie żyją własnym życiem - to dodaje realizmu tej grze. Niech chłopaki dalej dosmaczają moda, czas i inwencja w to włożona zaprocentują! Znakomite będzie jeszcze lepsze. Czekam i chcę grać.
Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
mam dwie nowinki
pierwsza, uwalnianie innych pacjentów (to jest zakład psychiatryczny nie wiezienie) jest nieobowiązkowe
po drugie Tim W (ich ekspert od tortur
) dał Jonowi M parę pomysłów wiec możliwe że scena tortur zostanie poprawiona

pierwsza, uwalnianie innych pacjentów (to jest zakład psychiatryczny nie wiezienie) jest nieobowiązkowe
po drugie Tim W (ich ekspert od tortur

no wiesz niech jednak nie przesadzają, chciałbym jednak zagrać w to jeszcze w tym stuleciuTiquill pisze:Im dłużej nad nim pracują

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
Dobrze Cię rozumiem.prawdziwy 666 pisze:no wiesz niech jednak nie przesadzają, chciałbym jednak zagrać w to jeszcze w tym stuleciuTiquill pisze:Im dłużej nad nim pracują

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...