Eternal Apocalypse Inventory

Rozmowy o Eternal Damnation, odrębnej grze działającej na bazie Postala 2.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

05 cze 2008, 14:06

postal99 pisze:ej jak sie zainstaluje postala ed i jak sie ma juz zainstalowanego normalna 2 czesc to mozna juz grac normalnie w ED???????
Tak można , oczywiście jeśli masz STP ;)


Awatar użytkownika
postal99
Wnerwiony urzędas
Posty: 24
Rejestracja: 23 maja 2008, 09:58

05 cze 2008, 14:08

dzieki za odpowiedz :)


Awatar użytkownika
Gazer
Miłośnik broni
Posty: 171
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:18
Lokalizacja: Sępólno Kraj.

17 lip 2008, 17:22

hehe może mi ktoś dać link z tym modem bo tamten niedziała a rozwałka jest niezłą dajcie link plizzzz ;)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

28 lip 2008, 18:14

Nowego linka dałem we wstępnym poście.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Gazer
Miłośnik broni
Posty: 171
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:18
Lokalizacja: Sępólno Kraj.

28 lip 2008, 23:29

Hej Tiquill tam coś pisało że w AWP zrobiłeś te bronie daj link! ;)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

29 lip 2008, 00:37

Już nie będę szukał, gdzie to pisało i co pisało, ale żadnych broni nie zrobiłem. Coś tam obiecałem, ale - co innego będzie. I zapewniam, jak zrobię, to musowo upublicznię, w szufladzie trzymał nie będę. ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Gazer
Miłośnik broni
Posty: 171
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:18
Lokalizacja: Sępólno Kraj.

29 lip 2008, 17:13

Ah to szkoda bo w awp bym sobie z nimi polatał ale nawet nieumiem ich zainstalować


Awatar użytkownika
Demonical Monk
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 138
Rejestracja: 25 lip 2008, 16:27

29 lip 2008, 17:48

Słuchaj. Kliknij PRAWYM przyciskiem myszki TUTAJ i z menu wybierz Zapisz element docelowy jako... Po czym w oknie które się pojawi znajdź miejsce instalacji swojego Postala i wrzuć ten plik do katalogu SYSTEM. Teraz klikasz tutaj (normalnie): https://www.sendspace.com/file/ul6dvn I wybierasz niebieski link EAInventory_betatest.rar obok Obrazek. Później klikasz ponownie i ściągasz lub jeśli: Sorry, the free service is at full capacity. Czekasz tą 1 minutę i ściągasz plik. No i nie lepiej było dać na elastyczniejszy hosting gdzie wystarczy 1x kliknąć? (SpeedyShare)


Awatar użytkownika
..::Gordon::..
Niedorobiony bandzior
Posty: 29
Rejestracja: 21 lip 2008, 17:53
Lokalizacja: Silent Hill

29 lip 2008, 20:54

Czy jest jakaś wersja z aktualizowana ?? albo czy istnieje wersja pod Awp lub Stp ??
Tematu nie czytałem do końca więc bo jestem nowy na forum proszę o wyrozumiałość.


Obrazek
Obrazek
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

29 lip 2008, 21:12

Ja już tak namieszałem w moim P2, że i w AVPC mam je dostępne :P


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
..::Gordon::..
Niedorobiony bandzior
Posty: 29
Rejestracja: 21 lip 2008, 17:53
Lokalizacja: Silent Hill

30 lip 2008, 11:33

Silver Dragon pisze:Ja już tak namieszałem w moim P2, że i w AVPC mam je dostępne :P
Mógł byś opisać jak to zrobiłeś ??


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

30 lip 2008, 15:35

Zerknij tu a następnie jak ściągniesz rar'a, wypakuj znajdujące się tam katalogi do AWP (pomijając te z dziwnymi znaczkami)

Iwant'y do broni podałem tu
Ostatnio zmieniony 30 lip 2008, 15:36 przez Silver Dragon, łącznie zmieniany 1 raz.


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
Gazer
Miłośnik broni
Posty: 171
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:18
Lokalizacja: Sępólno Kraj.

06 sie 2008, 19:54

A ja mam jeszcze jedno pytanko mianowicie moda jak wypakowujesz moda to jest taki folder classes itp. i to też trzeba rozpakować jeśli tak to powiedzcie mi gdzie? ;)


Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

06 sie 2008, 20:11

Obojętnie gdzie.To nie potrzebne.Classes to folder dla moderów którzy chcieli by sobie zmodyfikować moda.


Awatar użytkownika
Gazer
Miłośnik broni
Posty: 171
Rejestracja: 16 lip 2008, 15:18
Lokalizacja: Sępólno Kraj.

09 sie 2008, 21:04

OK czyli textures do textures tylko te podstawowe :?:


ODPOWIEDZ