ED=strach i zero śmiechu..
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Celem autorów moda nie było zabawianie gracza, ale właśnie jego straszenie. ED moim zdaniem ma świetny klimat i trzyma gracza w napięciu.
Fakt, ale mnie ED specjalnie nie przestraszyło, z wyjątkiem jednego patentu: na pierwszej mapie, ta pomykająca korytarzem lalka i towarzyszący temu cholernie wysoki, szybko zanikający dźwięk (potem to samo było w wieżowcu, gdzie twoja dziewczyna mieszka, nie pamiętam nazwy mapy) W każdym razie ten patent sprawił, że aż odjechałem z krzesłem do tyłu.MSH pisze:Celem autorów moda nie było zabawianie gracza, ale właśnie jego straszenie. ED moim zdaniem ma świetny klimat i trzyma gracza w napięciu.

- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
A ja wam trochę zazdroszczę. Piszecie o tym straszeniu. Fakt, pierwsza mapa potrafiła i mnie przestraszyć. Ale dalej już nie. ED=śmiech i zero strachu? No, może nie aż taka alternatywa, bo to byłoby krzywdzące. Ale prawdą jest, że najmilej wspominam te słodkie oczekiwanie na krzyk, rączkę czy szybkie obrazy w pierwszej mapie.
Miodzio! Potem było już bardziej śmiesznie... Czemu? Raz użyte kody dawały frajdę z obserwacji świata ED. Trochę żałuję, że nie przeszedłem go na serio a tym bardziej bojąc się, ale cóż...

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Tak samo jak Ty, Tiquill - też sie nie bałem ED (częściowo). Jedyne co mnie potrafiło przestraszyć to te częste i nieoczekiwane piski, wyskakujące rączki, zmasakrowane twarze w psychiatryku i ta obskubana twarz (lub twarz diabła - nie pamiętam dokładnie co to było) w kanałach (na tej planszy sie okropnie bałem).
Ostatnio zmieniony 18 lis 2007, 19:33 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
tak, po pierwszym włączeniu ED idąc gdziekolwiek serce waliło mi jak młotem, a kiedy mnie zabili czułam się zawiedzionaMSH pisze:w kanałach (na tej planszy sie okropnie bałem)

Ja sie tylko wystraszylem ed jak 1 raz gralem na 1 mapce bo mnie te male dzieci przestraszyly ale jakos eda calego zrobilem ale raz mialek koszmary po tym i o 1:00 w nocy dopiero zasnolem
a
le jeszcze sie tej gry boje

le jeszcze sie tej gry boje
no te twarze w psychiatryku nie były aż tak straszne. jedyne co mnie przestraszyło to te piski i wrzaski zagrajcie se kiedy w ,,scary of maze" to sami się przekonacie, wrzask najbardziej zaskakuje. no a ta twarz w kanałach (ogólnie zwracam się do Reality Master) to była twarz zombie pochodząca z AW, a nie diabła(inaczej miał by rogi
) ale takiego ryja można zobaczyć w opuszczonym mieście (tam gdzie się idzie do metra) w pomieszczeniu znajdziemy go powieszonego w łazience czy czego tam. ale po tym koszmarze w kanałach już nic nie straszyło, nic nie zaskakiwało tylko tak na początku ED było straszne a reszta... już tylko te zombiaki pozostało wykończyć ale i tak tu chodzi o strach. no i nie ukrywam tego, że twórcy to naprawdę dali czadu.

Ostatnio zmieniony 02 lis 2010, 18:24 przez Pawsam35, łącznie zmieniany 3 razy.
pow pow ^^
- Mr Szychak
- Początkujący morderca
Co ty?Przecież są śmieszne teksty.Daję przykład:
Jak jesteś w misji Carnival to tam ojciec Johna mówi:
"Nie chciałem żebyś z nią był ponieważ....Zgwałcono ją...Była przywiązana do jego łóżka aaa...On na niej siedział"
I kto powie że ed nie jest śmieszne???
"Nie chciałem żebyś z nią był ponieważ....Zgwałcono ją...Była przywiązana do jego łóżka aaa...On na niej siedział"

"Każdy ma gorszy dzień"

Szychak...rozumiem, że masz tyle lat, ile masz..ale ten wiek nie uprawnia Cię do śmiania się z rzeczy, które kobietę napawają lękiem i odrazą...jak dla mnie miało to w grze obrzydzić, zniesmaczyć...Mr Szychak pisze:Co ty?Przecież są śmieszne teksty.Daję przykład:
"Nie chciałem żebyś z nią był ponieważ....Zgwałcono ją...Była przywiązana do jego łóżka aaa...On na niej siedział"![]()
![]()
I kto powie że ed nie jest śmieszne???
btw. Czy ED może śmieszyć? Klimat w grze raczej nie...jest jednak coś, co śmieszy - nadmierna ilość zombie...było już o tym mówione wiele razy..jak dla mnie to po pewnym czasie po prostu śmieszy

Planet Earth is great to visit, but You wouldn't wanna live there...