[P2]DZIWNY PROBLEM

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
postalman
Wnerwiony urzędas
Posty: 13
Rejestracja: 25 lis 2007, 14:17

06 sty 2008, 15:33

A więc w przy włączaniu wyskakuje mi taki blądObrazek[/img]
a następnie włącza :D się gra bez napisów głównym menu i wszystkie przedmioty kręcą się bardzo szybko pomóżcie


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

06 sty 2008, 16:59

Wynikając z tego komunikatu - masz za słaby komputer.


Awatar użytkownika
postalman
Wnerwiony urzędas
Posty: 13
Rejestracja: 25 lis 2007, 14:17

06 sty 2008, 17:13

Że co mój komp
procesor: pentium 4 3.06 ghz
ram:1024 mb
karta graficzna:radeon 9250 128 mb
A wcześniej chodził normalnie


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

06 sty 2008, 17:17

Przeinstaluj... Może to pomoże...


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

06 sty 2008, 17:23

hmmm uruchom w trybie zgodnosci z win 95 a jesli to nie pojdzie to zmien na win 2000 :D


Awatar użytkownika
postalman
Wnerwiony urzędas
Posty: 13
Rejestracja: 25 lis 2007, 14:17

06 sty 2008, 17:28

Test mojego kompa:

Obrazek

Pomogło ustawienie zgodności dzięki
Ostatnio zmieniony 06 sty 2008, 17:39 przez postalman, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

06 sty 2008, 17:41

ja chyba wiem. Tak samo jak w temacie STP za szybko chodzi , ustaw sobie na WINDOWS 98. Jest też program .

Podczas tego błędu na Pasku Start (tym niebieskim na dole xD) Będiesz miał jeszcze coś oprucz postala. Kliknji nato i wybierz ,,Pobierz sterowniki z internetu'' Po instalacji nowych sterownikow powinno być GIT. Jeżeli nie .pisz.


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

06 sty 2008, 17:51

ciuciu pisze:ja chyba wiem. Tak samo jak w temacie STP za szybko chodzi , ustaw sobie na WINDOWS 98. Jest też program .

Podczas tego błędu na Pasku Start (tym niebieskim na dole xD) Będiesz miał jeszcze coś oprucz postala. Kliknji nato i wybierz ,,Pobierz sterowniki z internetu'' Po instalacji nowych sterownikow powinno być GIT. Jeżeli nie .pisz.
Czytaj uważnie :
postalman pisze:Pomogło ustawienie zgodności dzięki


To znaczy że problem został naprawiony.
Ostatnio zmieniony 06 sty 2008, 17:51 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

06 sty 2008, 17:53

MSH pisze:Czytaj uważnie :

postalman napisał/a:
Pomogło ustawienie zgodności dzięki


To znaczy że problem został naprawiony.
Tak ale jak zacznie grac w AW czy ED czi inne mody to ustawienie zgodności nic mu niepomoże.


Awatar użytkownika
Reality Master
Modder
Modder
Posty: 1093
Rejestracja: 07 lis 2007, 19:41
Kontakt:

06 sty 2008, 17:56

ciuciu pisze:Tak ale jak zacznie grac w AW czy ED czi inne mody to ustawienie zgodności nic mu niepomoże.
Trzeba było tak od razu ;)


Awatar użytkownika
postalman
Wnerwiony urzędas
Posty: 13
Rejestracja: 25 lis 2007, 14:17

06 sty 2008, 18:28

Mody też trzeba przestawiac :(


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

06 sty 2008, 18:54

postalman pisze:Mody też trzeba przestawiac
ED jakbys probowal na Windows 98 nieuruchomisz tylko zainstalowanie sterków pomoże. Jeżeli chodzi o AW to powinno chodazic ale ED niestety nie. Ja miałem ten problem ,ale uzyłem programu do oszukania kompoa (cos z procesorem dwurdzeniowym) i chodziłio. Ale jak wide ty niemasz 2 rdzeniowego procka wiec tylko sterki ci pomoga


ODPOWIEDZ