Dziwactwa, natręctwa i inne

Nasze forumowe zabawy i przyjazne rozmowy o niczym i na pełnym luzie. Wcześniej znane jako Mały Hyde Park. Posty nie są zliczane.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
Slaanesh
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach

02 lip 2011, 18:08

Wirtual:
-kiedy włączam kompa pierwsze co robię to włączenie przeglądarki, PSI Forum i czytam wszystkie nowe posty(i odpowiadam na część z nich)
-potem zawsze wchodzę na określone strony(kiedyś według dokładnej kolejności, teraz losowo, ale zawsze PSI pierwsze)
-wiele jest gier, który odpalam na godzinę, albo mniej i już do nich nie wracam, ale jak jakaś gra mnie naprawdę wciągnie to potrafię w nią grać miesiącami
-jeśli robię coś na komputerze, to gdy muszę na coś nawet chwilę poczekać, zaczynam chodzić po pokoju

Szkoła:
-jestem spokojny i rzadko się udzielam, ale jak już się "przełamię" to jestem nawet w miarę aktywny
-rozmawiam z góra trzema osobami z mojej klasy i właściwie cały czas się kłócimy

Miasto:
-kiedy coś kupuję staram się płacić tak, aby nie trzeba było wydawać
-prawie zawsze chodzę tymi samymi ścieżkami/ulicami
-chodzę bardzo szybko, jak idę z kimś to często mnie ludzie proszą, abym zwolnił

Dom:
-po powrocie do domu zawsze zmieniam ubrania na domowe
-mam dużą poduszkę i jaśka
-zazwyczaj podkładam sobie rękę pod głowę, nieraz przez to cierpnie

Jedzenie:
-bardzo rzadko jem fast-foody, praktycznie tylko na wakacje
-nie piję alkoholu
-gdybym mógł jadłbym prawie zawsze przed komputerem
-nie lubię próbować czegoś czego nie jadłem

Inne:
-jestem leworęczny
-telefon noszę w lewej kieszeni kieszeni od bluzy/kurtki
-praktycznie cały czas jak siedzę na kompie to słucham muzyki
-jestem bardzo nieufny względem psów
-czasami mam duże wahania nastroju
-siedzę po turecku na krześle od komputera
-jeśli klnę to zazwyczaj po japońsku lub angielsku
Ostatnio zmieniony 02 lip 2011, 18:34 przez Slaanesh, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor

02 lip 2011, 18:12

Vega: Wszystko praktycznie jak ja. Kopia mojego postu niemalże, aż tak jesteśmy podobni?

"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
Awatar użytkownika
Cziko
Stuprocentowy psychol
Stuprocentowy psychol

02 lip 2011, 18:17

Ogólnie: mam 2 tiki nerwowe z oczami i z szyją.

Poza tym:
1. Gdy gram w krwawe i brutalne gry - nie wytrzymam bez jedzenia, muszę coś gryźć, cały czas, ostatnio zaczęłam z braku rzeczy do gryzienia wyjadać jedzenie papużce. Owies jest w środku pyszny, serio, spróbujcie!
2. Za bardzo przyzwyczajam się do klawiatury.
3. W plecaku mam idealny porządek i robię się niespokojna, gdy np. położę piórnik do góry nogami. A nie daj Boże jak piciu będzie w złej kieszonce.
4. Zawsze mam możliwie najcichsze dźwięki w grach, nie chcę, żeby inni mnie słyszeli.
5. Zawsze gram w towarzystwie papużki, ale nigdy przy ludziach, wtedy mi nie wychodzi, bez papużki też.
6. Nie mogę oglądać bajek z programów typu Polsat Jim-Jam, zwłaszcza dziwnych stworków żyjących w wyimaginowanych światach (brrr... Fimbusie), bo potem mam koszmary. Najlepiej mi się zasypia po jakiś krwawych masakrach, inaczej śnią mi się straszne rzeczy.
7.
Slayer pisze:Gdy idę na "tron' zawsze biorę coś do czytania, nieważne co, być musi.
Ja też, choćby to miała być ulotka od Domestosa.
8. Jak jem orzeszki to tylko te same: firmy Felix o smaku miodowym.
9. W jeden dzień zdarza wypić mi się do 6 szklanek lodowatego kakao typu Nesquik.
10. Na pulpicie i ogólnie w folderach musi panować idealny porządek, nie ma miejsca na to co 'się przyda'.
11. Od zerówki mam koszmary o tym samym schemacie: jest OK, potem ktoś mnie goni, a ja uciekam, a on nagle już się wydaje, że mi coś zrobi, dalej uciekam, nie wiem, gdzie jestem i tak do obudzenia.
12. Gdy gram w Wolfenstein: Enemy Territory zawsze muszę być po stronie aliantów i koniecznie inżynierem. Mogę czekać nie wiadomo ile, zawsze i tak będę po tej samej stronie, z tą samą specjalnością i tą samą bronią (M1 Garand z wyrzutnikiem granatów).
13. W Postalu zawsze muszę wyzbierać wszystkie PickUp'y na danej mapie. Nigdy nie używam żadnych pistoletów ani karabinów, zawsze broni takich jak piła, łopata, nożyce ogrodowe, kosa,...
14. Nigdy nie używam cudzysłowów "takich o", zawsze 'o takich' (za dużo gier?).
15. Oglądam Happy Tree Friends :P
16. Gdy coś oglądam w internecie, zawsze mam palca na Escape i rękę na myszce. A jak gram w Postal to zawsze po czyimś wejściu daję pauzę, nieważne co robiłam.
17. Na języku polskim w szkole zawsze rysuję tortury: 1. Z gier. 2. Ze średniowiecza. 3. Z Kresów Wschodnich. Zarysowałam już dwa zeszyty w kratkę.

Awatar użytkownika
Rycho3D
Modder
Modder
Postawił piwo: 8 razy
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

17 lip 2011, 21:42

Nigdy nie wyłączam komputera. Czasem robię mu reset jak zaczyna mulić.

Jak nie wypiję kawy rano, to się źle czuję przez cały dzień.

Nie jem nic przed godziną 11.

Nie piszę i nie czytam SMS-ów.To głupsze niż telegraf.

Mówię mało i krótko, ale treściwie .

Z góry wszystkich nie lubię i nie ufam nikomu. Na lubienie i zaufanie każdy musi zasłużyć.

8=======D
Awatar użytkownika
Dragonmatix
Seryjny zabójca

18 lip 2011, 01:15

1. Zawsze sprawdzam czy kran jest dobrze zakręcony.
2. Zawsze sprawdzam czy lodówka jest zamknięta.
3. Zawsze sprawdzam czy drzwi od domu są zamknięte i to wszystko potrafię robić po kilka razy pod rząd.
4. Mam nerwicę natręct.
5. Jak kładę się spać to muszę zawsze głowę ułożyć tak żeby włosy się ułożyły chociaż i tak wiem, że przez noc będę się wiercił.
6. Jak ustawiam budzik w telefonie to wyłączam i włączam go 4 razy, a później sprawdzam czy dobrze jest ustawiony. Potrafię się obudzić w nocy i sprawdzić 2 razy czy aby na pewno budzik jest włączony.
7. Mam sporo tików nerwowych.
8.Przed wyjściem gdziekolwiek czesze się kilka razy.
9. Jak gdzieś idę i mam słuchawki w uszach to zawsze słuchawke z lewego ucha co chwile poprawiam.
10. Co jakiś czas sprawdzam czy żaden z moich kolczyków nie wypadł mimo, iż wiem, ze to nie możliwe.
11. Przez pierwszą godzinę od mojego przebudzenia nie można do mnie mowić bo się wtedy denerwuje i wybucham złością
12. Po obudzeniu muszę wypic kawę, pójść się brzydko mówiąc wysrać, a później coś zjeść. Wtedy jestem zdatny do życia.
13. Przed wyjściem z domu zawsze muszę się wysikać. Nawet jak mi się nie chce.
14. Wszystko odkładam na ostatnią chwilę.
15. Potrafię podejść do lodówki, otworzyć ją w poszukiwaniu czegoś słodkiego. Później to samo z szafką. Za 10 minut to powtarzam chociaż wiem, że nic nie ma.
16. Uwielbiam jak mama przychodzi przykryć mnie kocykiem gdy zasnę po południu na kanapie <3
17. Co chwilę sprawdzam czy z kieszeni nie wypadły mi dokumenty, legitymacja, karta do bankomatu, telefon i bilety.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2011, 01:42 przez Dragonmatix, łącznie zmieniany 2 razy.

"Złap wiatr który przecina motyle"
Awatar użytkownika
Pangia
Koleś
Koleś

18 lip 2011, 10:07

Dragonmatix pisze:17. Co chwilę sprawdzam czy z kieszeni nie wypadły mi dokumenty, legitymacja, karta do bankomatu, telefon i bilety.
Ja za to mam całkowity wstręt do kieszeni bez zamków - kiedyś, będąc w lesie z rodzicami i ich znajomymi (dobrych kilka lat temu), miałem trzymać w rękach aparat. Nie chciało mi się, to wsadziłem go sobie do kieszeni z przodu bluzy. Jakimś cudem go zgubiłem...
Dragonmatix pisze:13. Przed wyjściem z domu zawsze muszę się wysikać. Nawet jak mi się nie chce.
Też tak tam, i trochę mnie to denerwuje, bo czasami mogę się przez to spóźnić.
Hm, to co ja tam mogę jeszcze do swoich dopisać...
Virtual:
- Staram się jak najdłużej nie włączać komputera, bo wiem, że później choćbym miał patrzeć się na pulpit, to i tak go nie wyłączę
- Swego czasu wszystkie zakładki w Firefoxie miałem nazwane "hahahaha", a tylko jedną "hahahah", bo jak dodawałem "a", to była już w tym menu po prawej stronie, bo się na pasku nie mieściła i za dużo miejsca zostawało; niestety po reinstallu Firefoxa wszystko szlag trafił, dalej nie mam wszystkiego tak jak trzeba :/
- zawsze po włączeniu komputera wchodzę w Menadżera Zadań i wyłączam kilka zbędnych procesów, których nie mam w usługach (i wiem, że nie są to wirusy), później klikam w Zetodwudziestosława (Google zaprasza, jak ktoś chce wiedzieć, co to), na końcu Firefox i loguję się na Zadane.pl, bo 1 punkcik można dostać xD. Reszta stron jak leci
- jak uważam, że jakiś zawodnik w Fifie [wciąż] 09 ma którąś umiejętność zbyt dziadowską, od razu wchodzę w Creation Mastera i go przerabiam, bo nauczyłem się przerabiać zawodników także w trybie menedżerskim (normalnie by się gra przy wczytywaniu wykrzaczała)
W Realu to raczej bez zmian, ale może w Tesco są jakieś promocje.

Awatar użytkownika
Pablo Abruzzi
Seryjny zabójca

18 lip 2011, 15:00

Dobra, jedziemy z moimi. I tak mnie nie przebijecie z niektórymi :P.

1.Zawsze sprawdzam czy mam wszystko w kieszeniach licząc (wszystko ma swój numer).
2.Jeśli podczas sprawdzania ^^ powiem sobie w myślach coś nie wyraźnie (typu: czery) to jadę od nowa (niekiedy to jest 20 rzeczy, więc...).
3.Boje się panicznie kur i kaczek (nie boje się dzików, wężów, a jak widzę kurę, albo kaczke to od razu spierd*lam).
4.Wszystko co związane z życiem (trudne sprawy prywatne) potrafię rozpisać na kartce i się licytować z kimś, albo rozwiązywać problemy jak zadanie matematyczne.
5.Zaliczam znajomych na grupy.
6.Cały czas pracuję nad 100-procentowym wyeliminowaniem emocji związanych z przywiązaniem do innego człowieka (żeby się czuć pewniej, nie liczyć na innych).
7.Jak ktoś mnie mocno wk*rwi to zamiast dać mu w ryj, wyłączam się i wyobrażam sobie jak go torturuje, od razu uśmiech wraca na twarz - osoba, która mnie wkurzyła jest z lekka zdziwiona i czasem przestraszona (uśmiech psychopaty).
8.Mam dużo pomysłów, ale w jeden dzień wydają mi się fajne, a w next chuj*we.
9.Kocham porządek (dosłownie jak Pan Monk), wszystko musi być idealnie prosto i symetrycznie.
10.Nie toleruje ruszania moich rzeczy (potrafię o to zrobić haje na pół dzielnicy).
11.Jak idę spać zawsze sprawdzam czy wszystkie drzwi są zamknięte (bez wyjątku xD) i czy wszędzie światło jest zgaszone (odliczając oczywiście).
12.Jak dostanę hamburgera to z miejsca robię fieste (siadam przed kompem, włączam wentylator <jak jest gorąco>, biorę 2l coli z lodówy, głośniki na full i oglądam co popadnie <filmy/seriale>).
13.Uwielbiam wieczorem wyjść na balkon (około 23) i wykrzykiwać masowo wulgaryzmy (żeby się odstresować).
14.Kocham mój sprzęt = należy do rodziny (kamera, telefon, komp itd.). To coś więcej niż sprzęt, to kawał życia (nie chodzi o gry całkowicie).
15.Mam elitę gier, za które bym zabił.

Parę fobii pomijam ze względów czysto-prywatnych :P.
Ostatnio zmieniony 18 lip 2011, 15:07 przez Pablo Abruzzi, łącznie zmieniany 3 razy.

Si vis pacem, para bellum - Jeśli chcesz pokoju, przygotuj się do wojny
Wegecjusz
Awatar użytkownika
rigstudio
Modder
Modder
Kontakt:

10 gru 2012, 14:52

1. Alkohol minimum co drugi dzień.
2. kawa z rana na kaca musi być.
3. więcej nie pamiętam bo mam za sobą punkt (1)

Awatar użytkownika
seebeek17
Modder
Modder
Kontakt:

17 lip 2013, 01:36

To teraz może ja: :p
Real:
-Zawsze jak kot mi śpi na biurku to potem wycieram całe biurko ścierką - nie lubię sierści podczas kompa ;)
-Nie lubię nosić kasy do szkoły, bo wydam, i po dojściu do klasy będzie: "daj trochę" "podziel się", a zabieram pieniądze głównie tylko na określone cele
-W marketach zawsze jak mam większe zakupy i biorę wózek to robię nim drifty po sklepie i udaję Szybkich i Wściekłych xD
-Jak chcę się napić to biorę nową szklankę, chyba, że mam pewność, że nikt jej nie ruszał i stawiam ją np. na stole na wzorkach na obrusie
-Przed spaniem strzepuję pościel i poprawiam łóżko żeby nie było sierści
-Śpię na dużej poduszce, na małej śpi telefon
-Nie lubię, gdy podczas obiadu zostanie mi ziemniaków bez mięsa albo na odwrót, bo wtedy muszę brać dokładkę pyrów/mięsa żeby zachować proporcje xd
-Nóż zawszę biorę czysty, nawet jak niby czysty leży na blacie
-Gdy szykuję się do szkoły muszę dzień wcześniej dokładnie ustalić kolejność czynności, bo inaczej nie wiem co dalej robić i łażę po całym domu, i się spuźniam do szkoły
-Jak chce mi się pić to chrząkam, gdy nie chce mi się iść napić
-W prawej kieszeni zawsze telefon...
-Myję się prawie godzinę, gdy nie chce mi się tego robić
-Gdy nie kupię/zapomnę kupić jakiegoś CD-Action, z fajnymi pełniakami na płycie to krew mnie zalewa
Virtual:
-Jak spodoba mi się jakaś gra ale potem w połowie się znudzi, to i tak muszę ja przejść i "zaliczyć"
-Po włączeniu przeglądarki wchodzę w mniej-więcej ustalonej kolejności na stronki, by o którejś nie zapomnieć
-Zawsze gdy korzystam z kompa np. w bibliotece to muszę na koniec usunąć całą historię, bo się boję, że się z jakiejś strony nie wylogowałem
-Zawsze jak zakładam na forum konto muszę mieć przynajmniej 40 postów-choć miałby być to spam (wyjątek - PSI forum ;) )
-W grach zawsze zbieram pickupy z całego poziomu, nawet jak mi się nie chce, i zawsze używam najsłabszych broni(jak chce użyć tych lepszych muszę zapisać a potem wczytać i znowu używać tylko słabych)
To chyba tyle :p
Ostatnio zmieniony 17 lip 2013, 01:49 przez seebeek17, łącznie zmieniany 1 raz.

Zablokowany