Przecież on chce chaosu.
To jest tajny agent z Izreala ktory chce zniszczyć planete, Warszawe i Wadowice przy okazji. W imie Syjonu czy czegoś tam. Hare Kryszna.
To jest myślenie idioty, może od razu wejdźmy na drzewa.
Powiedz to stanowi New Hampshire w USA który sporo z tych rzeczy ma.
W tym możesz broń kupywać hurtowo, amunicje na tony i kompletnie nikogo nie będzie to obchodziło dopóki nie zaczniesz strzelać. A i możesz jeździć samochodem bez prawa jazdy i nie posłać dziecka w ogóle do szkoły. A jakoś 87% bodajże obywateli to prawko ma, i wszystkie dzieci do szkoły chodzą.
Szkolnictwo nieobowiązkowe, składki emerytalne nieobowiązkowe, podatki nieobowiązkowe,
No jak ktoś NIE CHCE to nie musi. Ty serio jesteś taką dziecinką że cię musi rząd po główce głaskać i za rączke ciągnąć co masz gdzie robić bo sam Szkoły nie możesz wybrać, ubezpieczalni itp?
Prostym językiem - Nie pójdziesz do szkoły. Spoko. Nie będziesz miał roboty, domu, nie założysz rodziny, całe społeczeństwo będzie miało cię w dupie. Twoje życie, twój wybór!
A podatki będą obowiązkowe, nie będzie jedynie większości tych vatów i innego gówna niepotrzebnego.
Niech sobie Korwiszon Mikke bierze kase skąd chce, a i tak będzie idiotą.
Zarób tyle co on zarobił to pogadamy
Ja podziwiam ludzi że nie boją się przeglądarki otworzyć sami bez dzwonienia pod 112, bo każdy człowiek który chcę dać możliwość decydowania człowiekowi o samym sobie jest idiotą. Szok że opieka społeczna obiadu pod drzwi nie przynosi niektórym, bo wolność jest zua, burdel, anarchja.
Socjdemokracja i "25 lat wolności", tfu.
Rządy ludzi niepotrafiących sobie wody zagotować.
Ciekawi mnie idealna wizja Państwa według "przeciwnych KNP" ale realna do zrealizowania

Ktoś pokaże prawdziwy system?