Rycho3D pisze:Z animacjami nie było by żadnego problemu ,robiłem już animacje (...) ale trzeba nowe animacje dopisać w jakimś skrypcie.
Słodko!

ł: Chłopie, to super!

Kogoś takiego było tu brak! Zrób własną animację dla niemowlaka, nad resztą ja będę się biedził.
No i jest taka sprawa, że chciałbym móc powiększać piersi, a teraz tego nie mogę. Mógłbyś na to zaradzić?
No i te brakujące sekwencje animacji w animMini. Raczej uda się je zrobić skryptem, ale byłoby lepiej gdyby się dało je dodać do samych animacji. Ba, najlepiej zaś, gdybyś zrobił własne anim dla tych dzieci. Nie animMini, nie animAVG, ale własne. Ogrom pracy, wiem, ale może gdzieś kiedyś się za to brałeś, ale zaniechałeś...
prawdziwy 666 pisze:można stworzyć pod klasę (najlepiej kota) i zmienić parę rzeczy w skrypcie tak aby zachowywał się bardziej naturalnie (jak na niemowlaka)
Nie wiem czy kota, ale raczej nie jego podklasę, bo dzieciak reagowałby na kotnika, dawałby się łapać itd.

Lepiej zrobić to jako samodzielną klasę, wzorując się na jakiejś. Być może właśnie na kocie...