[Zapowiedź] DOOMSTAL - Doom w Postalu
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
@seebeek17 - do nagrywania używam REAPERa - perka to EZDrummer2 z Metal Machine EZX, do synthów używam DropZone, Roland SI-String Section i Magnus Choir.
@Higre - nie no, Bethesda ma na swoim koncie praktycznie same hity
W końcu nauczyłem się edytować skrypty, więc dodam parę przerobionych broni (nowych nie będzie, bo nie umiem modelować i animować). Jedną z nich jest Rip and Tear - zmodyfikowany kastet, który rozczłonkowuje bystków
Bronie są w oddzielnych paczkach i nie nadpisują oryginalnych.
A no i jest data premiery - 25 lipca.
@Higre - nie no, Bethesda ma na swoim koncie praktycznie same hity

W końcu nauczyłem się edytować skrypty, więc dodam parę przerobionych broni (nowych nie będzie, bo nie umiem modelować i animować). Jedną z nich jest Rip and Tear - zmodyfikowany kastet, który rozczłonkowuje bystków

A no i jest data premiery - 25 lipca.
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
Powinienem wspomnieć, że 25 lipca to data premiery wersji Steam. To na tej wersji obecnie pracuję i ona jest już bliska ukończenia. Wersja na standardowe AWP zajmie pewnie jakiś kolejny tydzień albo dwa. Teraz zajmuję się szlifowaniem leveli i nagrywaniem soundtracku. Praca nad drugim epizodem też się powoli rozkręca (3 mapy z 9 już przeniesione do Postala).
Jak bym miał teraz Postala na kompie i umiał "w miarę" (a jak umiem to widać chociażby po prowizorce z NiceWeaponsReality Master pisze:W końcu nauczyłem się edytować skrypty, więc dodam parę przerobionych broni

Konkret.Reality Master pisze:A no i jest data premiery - 25 lipca.

Nie moge się doczekać premiery na AWP 

Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Mój PC: http://www.userbenchmark.com/UserRun/7655688
- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
2 lata pracy (no dobra, z wieloma kilkomiesięcznymi przerwami). I to nadal nie wszystko.

Ostatnio zmieniony 12 lip 2016, 00:57 przez Reality Master, łącznie zmieniany 1 raz.
Ale klimatyczna i duża mapa
W ilu procentach mod jest ukończony że tak zapytam?

Mody i Mapy: Restaurant | KillThemAll(Survival) | Christmas District In The Suburbs | Hospital Of Fear |
Kuurcze, 25 lipca. Zwłaszcza że 22 wyjeżdżam na kolonie. No ale nic, czas przeleci
A co do mapy to świetna i zarazem duża. Mam pytanie dotyczące tej mapy.
Czy będą jakieś sekretne lokalizacje? Takie jakie są właśnie w Doomie lub Wolfensteinie?

A co do mapy to świetna i zarazem duża. Mam pytanie dotyczące tej mapy.
Czy będą jakieś sekretne lokalizacje? Takie jakie są właśnie w Doomie lub Wolfensteinie?
- Pan Szatan
- Modder
- Postawił piwo: 5 razy
- Otrzymał piwo: 8 razy
- Kontakt:
W wersji beta był sekretny poziom z wolfensteina$haq pisze:Czy będą jakieś sekretne lokalizacje? Takie jakie są właśnie w Doomie lub Wolfensteinie?

I'm fucking insane in the brain. 

- Reality Master
- Modder
- Kontakt:
@Devir3ment - w sumie to nie wiem, może 85%? Jeszcze trochę do zrobienia zostało.
@$haq - sekrety będą, ale nie dokładnie takie same jak w oryginale.
@Pan Szatan - nadal jest
a teraz jest jeszcze drugi z DN3D. Jeden z nich będzie raczej trudno znaleźć, a do drugiego wystarczy... odrobina cierpliwości 
BTW. To co widać na skrinie to tak naprawdę 3 mapy. Nie widać na nim właśnie sekretnych plansz oraz mapy z zakończeniem. (mod składa się łacznie z 6 map)
@$haq - sekrety będą, ale nie dokładnie takie same jak w oryginale.
@Pan Szatan - nadal jest

BTW. To co widać na skrinie to tak naprawdę 3 mapy. Nie widać na nim właśnie sekretnych plansz oraz mapy z zakończeniem. (mod składa się łacznie z 6 map)
kiedy zrobisz tego moda
elo elo