Doszłem do czwartku. Nie mogę sobie poradzić z Napalmem. Zdobyłem już go, ale nie mogę się wydostać. Próbowałem różnych kombinacji, ale nic z tego.
Moje pytanie:
Jak się wydostać z płonącej fabryki?
[Postal 2 STP] Czwartek - Napalm
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
HeHe, jest sposób na wydostanie się z fabryki napalmu.
Mianowicie taki, że po zabraniu tego, po cośmy przyszli, wychodząc z pomieszczenia podskakujemy tuż przed wyjściem lub skradamy się przy prawej ścianie (to pierwsze wymyślił Kamek, to drugie ja sam, wcześniej). Omijamy wtedy Trigger wyzwalający całą akcję i wychodzimy normalnie tą samą drogą, którąśmy się tu dostali.
Owszem, niektórzy twierdzą, że wykorzystywanie bugów to oszustwo tak samo jak używanie cheatów. Ja myślę inaczej. Nie używam cheatów, a bugi uważam za część rzeczywistości, w której znajduję się, grając w grę.
Mianowicie taki, że po zabraniu tego, po cośmy przyszli, wychodząc z pomieszczenia podskakujemy tuż przed wyjściem lub skradamy się przy prawej ścianie (to pierwsze wymyślił Kamek, to drugie ja sam, wcześniej). Omijamy wtedy Trigger wyzwalający całą akcję i wychodzimy normalnie tą samą drogą, którąśmy się tu dostali.
Owszem, niektórzy twierdzą, że wykorzystywanie bugów to oszustwo tak samo jak używanie cheatów. Ja myślę inaczej. Nie używam cheatów, a bugi uważam za część rzeczywistości, w której znajduję się, grając w grę.
Speed means freedom of the soul
Haha, no właśnie Kamek nie tylko to wymyślił, ale też to sfilmowałSpoonman pisze:HeHe, jest sposób na wydostanie się z fabryki napalmu.
Mianowicie taki, że po zabraniu tego, po cośmy przyszli, wychodząc z pomieszczenia podskakujemy tuż przed wyjściem lub skradamy się przy prawej ścianie (to pierwsze wymyślił Kamek, to drugie ja sam, wcześniej).

<object width="425" height="344"><param name="movie" value=" name="allowFullScreen" value="true"></param><embed src="" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" width="425" height="344"></embed></object>
Witam, ja jednak nadal mam problem z opuszczeniem fabryki, widzę, że na filmiku gościu przeskakuje przez tą ukośną kolumną, ja nie daję rady, nie wiem też czy jest opcja kucania - skradania się, widzę też takie przejście coś jakby szyb wentylacyjny, tyle że tam nie mogę się zmieścić, pomocy!
'C' to przycisk kucania. 

- little_psycho
- Wytrenowany morderca
Mój Boże....A może w opcjach by tak to ustawić ? Ano , a postal pirat czy ordżinal ?
pietrul, nie popieramy tutaj piractwa. 

Niestety. Kup oryginała.