Witam!
Otóż niedawno dostałem w swoje ręce Postal 3. Zaciąłem się na misji, gdzie mamy slave "boya" przeprowadzić przez paparazzi. I tu jest problem ponieważ zapisy z tej misji po prostu nie chcą się wczytać (mam crash do pulpitu jak próbuje), a gra często się wywala bez powodu. Czy jest jakiś sposób na "naprawę" tych zapisów?
Z góry dziękuję za pomoc
Częste crashe
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- TheMiki470 2
- Badass Multikiller
(Dawniej Coolman035)
to nie jest żadna wina sprzętu
zapisu stanu z misji slave boy'a niestety nie da się odzyskać, lecz crash może się nie powtórzyć, gdy przejdziesz grę od wcześniejszej misji/od początku, a jeżeli to nic nie da - musisz zreinstalować ponieważ podczas przeciążenia silnika (crashów) gra zapisuje wszystkie dane jak wiadomo
więc najpierw wejdź w folder instalacji postala (tam, gdzie umieszczona jest aplikacja uruchamiania postala i zawarte są wszystkie foldery) oraz skasuj wszystkie pliki .mdmp
zapisu stanu z misji slave boy'a niestety nie da się odzyskać, lecz crash może się nie powtórzyć, gdy przejdziesz grę od wcześniejszej misji/od początku, a jeżeli to nic nie da - musisz zreinstalować ponieważ podczas przeciążenia silnika (crashów) gra zapisuje wszystkie dane jak wiadomo
więc najpierw wejdź w folder instalacji postala (tam, gdzie umieszczona jest aplikacja uruchamiania postala i zawarte są wszystkie foldery) oraz skasuj wszystkie pliki .mdmp
- homeless97
- Badass Multikiller
Mały offtop 
- Panowie, u mnie gra crashuje sie już na pierwszej misji zapoznawczej (to na moście w Paradise -> "naucz się gry, spróbuj nie umrzeć") gdy dostaję 5 granatów, i mam rzucać w zombie - wyznaczam tor lotu granatu za pomocą LPM a potem PPM aby rzucić - Koleś robi zamach, a gra się zawiesza i wyskakuje komunikat -> "Program p3.exe przestał działać blah blah blah"
Jak można temu zaradzić?

- Panowie, u mnie gra crashuje sie już na pierwszej misji zapoznawczej (to na moście w Paradise -> "naucz się gry, spróbuj nie umrzeć") gdy dostaję 5 granatów, i mam rzucać w zombie - wyznaczam tor lotu granatu za pomocą LPM a potem PPM aby rzucić - Koleś robi zamach, a gra się zawiesza i wyskakuje komunikat -> "Program p3.exe przestał działać blah blah blah"
Jak można temu zaradzić?

- The Iceman
- V.I.P.
homeless97,
czy twój P3 jest oryginalny? Podaj specyfikację komputera.
czy twój P3 jest oryginalny? Podaj specyfikację komputera.
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2014, 11:37 przez The Iceman, łącznie zmieniany 1 raz.
- homeless97
- Badass Multikiller
The Iceman,
no właśnie nie jest
Model: Acer Aspire 5750G
System: Windows 7 Home Premium 64b
RAM: 4 GB
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 520M
Procesor: Intel Core i3 2310M (2.10 GHz)
Edit: Rozumiem, że jeśli mój P3 jest piracki, to nie otrzymam pomocy? Czy będzie jednak cień nadziei?
no właśnie nie jest

Model: Acer Aspire 5750G
System: Windows 7 Home Premium 64b
RAM: 4 GB
Karta graficzna: NVIDIA GeForce GT 520M
Procesor: Intel Core i3 2310M (2.10 GHz)
Edit: Rozumiem, że jeśli mój P3 jest piracki, to nie otrzymam pomocy? Czy będzie jednak cień nadziei?
Ostatnio zmieniony 21 kwie 2014, 13:07 przez homeless97, łącznie zmieniany 1 raz.
- homeless97
- Badass Multikiller
Bardziej usatysfakcjonowałaby mnie pomoc w rozwiązaniu mojego problemu crashowania P3, no ale spoczko 
A w P2 bawiłem się wczoraj - zarówno samo, jak i z dodatkiem StP/AW no i przyszedł smaczek na P3, w które kiedyś również grałem, ale nie crashowało się na pierwszej misji (co prawda wywalało co jakiś czas do paska oraz były problemy z save'ami, ale tylko i wyłącznie ze względu na niechlujność w kodzie oraz niestabilność gry)

A w P2 bawiłem się wczoraj - zarówno samo, jak i z dodatkiem StP/AW no i przyszedł smaczek na P3, w które kiedyś również grałem, ale nie crashowało się na pierwszej misji (co prawda wywalało co jakiś czas do paska oraz były problemy z save'ami, ale tylko i wyłącznie ze względu na niechlujność w kodzie oraz niestabilność gry)
- homeless97
- Badass Multikiller
P2 rzecz jasna oryginał 

- Ryuq
- Administrator
- Postawił piwo: 2 razy
- Otrzymał piwo: 4 razy
Jedno Dobre.
//edit: A Postal 3 fakt, to szajs, Ruska lepianka [ktos pisał o krwi z HL 2, nawet nie przerobionej] której szkoda piracić. A pewnie nawet oryginał odwala cyrki, nie mówiąc o Pajracie tak jak tutaj.
//edit: A Postal 3 fakt, to szajs, Ruska lepianka [ktos pisał o krwi z HL 2, nawet nie przerobionej] której szkoda piracić. A pewnie nawet oryginał odwala cyrki, nie mówiąc o Pajracie tak jak tutaj.
Ostatnio zmieniony 22 kwie 2014, 16:59 przez Ryuq, łącznie zmieniany 2 razy.
Naprawde? I odbylo sie bez pozwu o prawa autorskie?Ryuq666 pisze: A Postal 3 fakt, to szajs, Ruska lepianka [ktos pisał o krwi z HL 2, nawet nie przerobionej] której szkoda piracić. A pewnie nawet oryginał odwala cyrki, nie mówiąc o Pajracie tak jak tutaj.
Niebawem Mapka Niespodzianka 2!
Czekajcie panowie spokojnie!
Czekajcie panowie spokojnie!
- prawdziwy 666
- Master of Dead & Hell
p3 jest na tym samym silniku co HL2 (Sorce) wiec te efekty były po prostu domyślnie zawarte w silniku (co Ryuq666 miał namyśli jest to że ruskie zrobiły tak kiepską robotę że sporo gry to default tego co było w silniku)Tardis pisze:Naprawde? I odbylo sie bez pozwu o prawa autorskie?Ryuq666 pisze: A Postal 3 fakt, to szajs, Ruska lepianka [ktos pisał o krwi z HL 2, nawet nie przerobionej] której szkoda piracić. A pewnie nawet oryginał odwala cyrki, nie mówiąc o Pajracie tak jak tutaj.
I am not dead, I'm a Death muhahahahaha