[P2] CRITICAL ERROR

Tu pomagamy początkującym i całkiem zaawansowanym w ich kłopotach i błędach z P2, StP i AW.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Coleman
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 07 maja 2007, 17:06

07 maja 2007, 17:10

Mam pewien problem :cry: mianowicie chodzi o to ze jak gram w AW to po 10 min. wyskakuje CRITICAL ERROR :-( Prosze o pomoc!
Ostatnio zmieniony 24 maja 2007, 14:08 przez Coleman, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Kariko
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 1227
Rejestracja: 28 gru 2006, 16:51
Lokalizacja: Bydgoszcz / Gdańsk

07 maja 2007, 17:41

Używasz może modów? Np. AW7- w nim baaaaardzo lubią wyskakiwać błędy, po prostu się przyzwyczaj.


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

07 maja 2007, 18:15

To jest normalne każdy to ma (chyba) więc sie nie martw cierpimy razem z tobą, ale kicz XD.
Ostatnio zmieniony 07 maja 2007, 18:16 przez Alixo, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
Coleman
Wstydliwy morderca
Posty: 3
Rejestracja: 07 maja 2007, 17:06

08 maja 2007, 06:02

Może i bym sie przyzwyczajił gdyby po tym błedzie można bylo grac dalej :-/


Awatar użytkownika
Alixo
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1653
Rejestracja: 05 kwie 2007, 07:49
Lokalizacja: localhost

08 maja 2007, 07:26

Zazwyczaj u mnie critical errory robią się podczas dużej rozruby lub jak jest duużo rzeczy lub ludzi.


Obrazek
Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

08 maja 2007, 13:19

Możliwe, że częstotliwość Critical Error'ów jest zależna od ilości pamięci RAM (jak w przypadku Elder Scrolls III: Morrowind). U mnie Postal 2 też się wykrzacza, ale zazwyczaj po kilku godzinach, lub 3 - 5 zmianach mapy w multi. Za to w AW7 zdarza się to częściej niestety (chociaż crach fixy w opcjach trochę pomagają) 8-) Jak nie mam save'a w jakimś rozsądnym czasie przed wykrzaczeniem się gry, to krew mnie zalewa czasami :-P
Ostatnio zmieniony 08 maja 2007, 13:19 przez Lothar, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

08 maja 2007, 14:06

Racja, od pewnego czasu nie mogę nacieszyć się Postalem AWP dłużej niż godzinę, bo mnie wywala :-|


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

08 maja 2007, 14:09

tak to jest juz z modyfikacjami ze po wlaczeniu gry chwia i siada
na AWP nie narzekam ale jak wrzucilem sobie Aw7withEdWeapons to 5min gry i koniec
dla tego jak instaluje sie modyfikacje to trzeba sie z takim czyms liczyc
Ostatnio zmieniony 08 maja 2007, 14:12 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

08 maja 2007, 14:19

Ja nie narzekam. Mam AWP, Aw7withEDweapons, TnInventory i kilka innych modyfikacji a pograć mogę przy dobrych wiatrach nawet z półtora godziny bez criticala. Na to nie ma rady, trzeba nauczyć się z tym żyć.


Awatar użytkownika
matix1996
Miłośnik broni
Posty: 165
Rejestracja: 10 cze 2007, 13:03
Lokalizacja: Co Skąd???

10 cze 2007, 14:02

Ja ma ten sam problem :cry: :cry: :cry: :cry:nie moge sie pozadnie nacieszyc AW7 a AW mi normalnie bez criticala dziala


Obrazek
ObrazekObrazek
ODPOWIEDZ