Uważacie że nup ktury ropi buenty ortokrafitrzne , ,,, SPAMUJE DUŻYMI LITERAMI , daje dużo emoticon XD :L OD:P /: \: @@@@!!!!11 i oczywiście robi po 5 spacji przed znakami interpunkcyjnymi i nie tylko nie ma prawa do korzystania z forum?
OStatnio łażąc sobie za swoimi sprawami i ciesząc sie brońmi z awp znalazłem żem sem jakiś kościółek do którego potrzeba klucza, wie ktoś gdzie można ten klucz znalesc?
Można przenieść, wrzuć całe AWP do najnowszego AVPC, skopiuj któreś plots.fuk i zmień nazwe kopi na cus-plotek.fuk :Dodpal AWP, wejdź przez własna mapa na cus-plotek.fuk, użyk kodu armory i masz bronie z awp w avpc.
Niestety posiadam orygilanego STP ktorego osobiscie za...zakupilem w sklepie razem z jakimś szmatławcem co sie mu do płytki przykleił,co oczywiscie nie znaczy ze nie popieram piractwa, wrecz przeciwnie....
Zainstalowałem ten szajs w postal2/ AVPC, domagał sie plikwo, skopiowałem wszystrkie tekstury z AW, a tu bład kolejny:: Eailed to enter Entry: Cant find file for pasckage MpAnnounver Histyoy: UYgame:: INYT<-intEng9ne co cza jeszcze skopiować? Czytałem tematy na forum i przegladlaem pliki p2 i aw, ko...