Witam
Co wam się podoba w ED bo mi nowe bronie, nowe postacie, głosy zombie, plansze, MultiPlayer i że można odcinać kończyny
Co lubicie w ED
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
- Tiquill
- V.I.P.
- Postawił piwo: 1 raz
- Otrzymał piwo: 1 raz
- Kontakt:
No, wreszcie jakiś nowy i temat dla ED!
I to przychylny.
Co mi się podoba? Przede wszystkim... kusza i piła mechaniczna. Te dwie bronie właśnie, na nie głównie czekałem. No i możliwość używania pięści, bardzo mi tego brakowało w P2. Dobre są też wiertarka a z hałaśliwych SawnOff. Z przedpremierowych skrinów apetyt miałem właśnie na wiertarkę i... Colt M4A1 - ale jego, niestety nie dali.
Dali za to nowe postacie. Zakazane pyski gangoli to jest właśnie to! Choć już trudno się cieszyć ich obserwacją - trza szybko rozwalać.

Dali za to nowe postacie. Zakazane pyski gangoli to jest właśnie to! Choć już trudno się cieszyć ich obserwacją - trza szybko rozwalać.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...

- Wujek_Dave
- Wnerwiony urzędas
- Kontakt:
Mi Bronie Mapa i ogólnie to taka odmienna część Postala-pozytywna oczywiście 

Hehe, a my ostatnio na forum narzekamy właśnie na tą "pozytywną" odmienność. Uważamy, że w ED brak tego humoru, który uwielbiamy w zwykłym PostaluWujek_Dave pisze:odmienna część Postala-pozytywna oczywiście

- DiamondSoul
- Miłośnik broni
co polubiłam w ED?
chyba tylko niektóre bronie , nic po za tym.. ; )
chyba tylko niektóre bronie , nic po za tym.. ; )
cienka linia
między kłamstwem
a prawdą
między kłamstwem
a prawdą