Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
I was kidding, seriously Catharsis Reborn (right) looks amazing!Kenny_MCII pisze:I think you wrote right incorrectly.
Four Things
New Story, New Maps.SzynkaczPL pisze:Miejmy nadzieję, że to się nie rozprzestrzenia XDPan Szatan pisze:Co ty tak na wszystko narzekasz... Pangiozę złapałeś czy co?!Devi90 pisze:Nic szczególnego na tym trailerze nie ma, ale zobaczymy jak to wyjdzie
Chociaż to przynajmniej nie choroba wściekłych krów
Trailer jest zajebisty, ale... to będzie nowa fabuła i nowe mapy, czy tak jakby "remake" trójki?
Thanks for doing that, very helpful!Pan Szatan pisze:Dodałem polskie napisy do trailera
It's classed as a HL2 mod on ModDB, but you don't need Half Life 2 to play it. You don't need to buy Half Life 2, Postal 3, or any other game to make the game run. You just download the mod standalone.Silver Dragon pisze:Dzięki za info. Nie zauważyłem tego jakośPan Szatan pisze:Silver Dragon, w pierwszym poście zrobiłeś literówkę Teincarnation Team (Reincarnation*)
Na ModDB pisze co innego:Pan Szatan pisze:I tak w ogóle to mod nie jest do Half-Life 2, bazuje na Source ale Postal 3-kowej wersji Source nie Half-Life'owej.To było pierwsze źródłoHalf-Life 2 mod | TBD
PS: Skoro to będzie na silniku P3, jestem ciekaw jak tego moda/grę będzie się uruchamiać?
I was responding to different posts at different times, no reason to put it all in one post. Thanks for the welcome, though.SzynkaczPL pisze:Hey, nice to see new user! Hello!
Next time use option Edit (Edytuj). Don't add post by post, you know. It's easy and simple!
No problemoThe Web Pimp pisze:I was responding to different posts at different times, no reason to put it all in one post. Thanks for the welcome, though.SzynkaczPL pisze:Hey, nice to see new user! Hello!
Next time use option Edit (Edytuj). Don't add post by post, you know. It's easy and simple!