[POMOC] C4 + detonator do P2

Uczymy się edytowania P2 i rozwiązujemy nasze problemy. Nowi adepci mile widziani!

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

07 lut 2008, 17:47

prosiłbym naszych najlepszych mistrzów robienia Broni np. ALCRD,CiuCiu,Tiquill itd. o stworzenie C4 oraz ma wyglądać to tak: Przykleja się do ścian aut i ludzi,zakłada się to 3 sekundy,po założeniu C4 na obiekt pokazuje się pilot z detonacją ,klikając wysadzam obiekt w powietrze :D efekt świetny zabawa tez,lecz... trudne do zrobienia ;/ lecz warto pracować nad taką zabawą w jednym C4 :D
Ostatnio zmieniony 08 lut 2008, 17:33 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 1 raz.

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Kontakt:

08 lut 2008, 03:42

ShadowIceFIre pisze:trudne do zrobienia ;/
I czy wogóle można coś takiego zrobić?? :zdziw:

Zresztą C4 masz już w Modzie KW2 tylko tu nią rzucasz i niemasz przełącznika.

Acha i nazwa tematu trochę dziwna :p I czy napewno w prawidłowym miejscu temat?

Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI

08 lut 2008, 17:35

Trochę tu posprzątałem, zmieniłem nazwę tematu na konkretniejszą i przeniosłem. Może teraz będzie łatwiej znaleźć pomoc/wykonawców 8-)

Nobody Expects The Spanish Inquisition! :biskup:
Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

08 lut 2008, 19:15

Spoko LothaR ;/ tylko nie wiem co było złego w moim poście ;/ dobra może skasujecie mi jeszcze parę postów to się naucze :P

========Lothar========
Nie było w nim nic złego, jednak nawiązała się rozmowa bez zbytniego powiązania z tematem, więc posprzątałem trochę i tyle. To nie miała być żadna ofensywa w Twoim kierunku 8-)
Ostatnio zmieniony 09 lut 2008, 14:36 przez ShadowIceFIre, łącznie zmieniany 2 razy.

Jestem Najmłodszym użytkownikiem Forum ale to nie oznacza że jestem inny :) i nawet daje sobię radę :)
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 lut 2008, 17:50

ciuciu pisze:Zresztą C4 masz już w Modzie KW2 tylko tu nią rzucasz i niemasz przełącznika.
Nie KW2, ale TnInventory.
ShadowIceFIre pisze:stworzenie C4 oraz ma wyglądać to tak: Przykleja się do ścian aut i ludzi,zakłada się to 3 sekundy,po założeniu C4 na obiekt pokazuje się pilot z detonacją ,klikając wysadzam obiekt w powietrze :D efekt świetny zabawa tez,lecz... trudne do zrobienia ;/
Taki mod już jest, tyle, że nie czeka się ani sekundy. Rzucasz, przykleja się do wszystkiego, nawet do przechodnia... Rzucasz następne, następne... A kiedy chcesz... prawoklik i wszystkie robią śliczny BUM! 8-)

Czyli nie taki trudny do zrobienia, skoro zrobiony. ;)

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell
Master of Dead & Hell

11 lut 2008, 17:56

Tiquill pisze:Taki mod już jest, tyle, że nie czeka się ani sekundy. Rzucasz, przykleja się do wszystkiego, nawet do przechodnia... Rzucasz następne, następne... A kiedy chcesz... prawoklik i wszystkie robią śliczny BUM! 8-)

Czyli nie taki trudny do zrobienia, skoro zrobiony. ;)
Ej to co tu opisałeś to dokładnie działa tak jak sobie wyobraziłem

a możesz podać do tego moda link??

I am not dead, I'm a Death muhahahahaha
Obrazek
Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 lut 2008, 19:10

prawdziwy 666 pisze:a możesz podać do tego moda link??
Na razie usiłuję skontaktować się z jego autorem, bo mod nigdzie nie jest dostępny i nie ma dobrego linku. Gdy to się powiedzie - będzie w downloadzie! :)
Ostatnio zmieniony 11 lut 2008, 19:12 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.

Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire

11 lut 2008, 20:27

Hmmm cowhead po upuszczeniu exploduje jak sie je uszkodzi tak samo Zyclon B jakby tak dać funkcje altfire ktora by dodawała "killactor" na wlasnie ten rzucony przedmiot w tym przypadku C4 ... mogło by sie udać ale to jest custom coding czego ja nie potrafie ale Steven hmmm skoro zrobił oślepiajacy flashbang albo wolve kule ktore mrożą .... custom coding jest ograniczony tylko enginem hmm

Awatar użytkownika
ShadowIceFIre
Początkujący morderca

12 lut 2008, 08:57

nom widzę że powoli mój pomysł się spełnia wierze w ciebie i w innych alucard :D

ODPOWIEDZ