Haha, chyba podsunęliście mi pomysł na kolejny Easter Egg.
Czy ktoś z Was oglądał Pogrómców Mitów na Discovery? Jeden z testowanych mitów to właśnie kusza w celi. Dedukuję, że trzeba w coś strzelić, lub uderzuć aby ją zdobyć.
Bronie z Eternal Damnation
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
dla mnie niezawodne są: wiertarka , ingram,granatnik,madusa12,bassebal,i gloki.Ale najczęściej grę przechodzę z wiertarką bo dobra jest na zombiaki.
[ Dodano: 2007-11-10, 22:28 ]
Albo dodaj przez UnrealED ja tak zawsze robie jak nie miałem kodów.
[ Dodano: 2007-11-10, 22:28 ]
Albo dodaj przez UnrealED ja tak zawsze robie jak nie miałem kodów.
- franek9939
- Wstydliwy morderca
TASAK,PILA MECHANICZNA, KIJ BASEBOLOWY
jazda lubie jak jest zeznia 

- The Chosen One
- Wnerwiony urzędas
Kusza, Katana, Pięści. To są moje ulubione narzedzia smierci 

"Chodzcie moi pokojowo nastawieni bracia. Czas na biczowanie o biblijnych rozmiarach"
Moją ulubioną jest tasak... Dlaczego? 
Lubię podejść kogoś od tyłu i pozbawić go głowy, gdy już spokojnie się położy to pożyczam też jego nogi i ręce ^^. Po za tym fajna jest wiertarka, nie przepadam za bronią palną, jedynie obrzyn jest fajny. Preferuję rozwiązania ręczne
, czyli pięści, ukochany tasak, wiertara, kastety itp.

Lubię podejść kogoś od tyłu i pozbawić go głowy, gdy już spokojnie się położy to pożyczam też jego nogi i ręce ^^. Po za tym fajna jest wiertarka, nie przepadam za bronią palną, jedynie obrzyn jest fajny. Preferuję rozwiązania ręczne

- The Chosen One
- Wnerwiony urzędas
to samo co tasak moze tez zrobic siekierka tylko ze w bardziej old schoolowym stylu 

"Chodzcie moi pokojowo nastawieni bracia. Czas na biczowanie o biblijnych rozmiarach"
Ja włączyłem tą mape dodatkową z atakiem zoombie znalazłem tam większą cześć broni
Kusza jest fajna poniewaz bełty mozna zbierać po wystrzeleniu i jescze raz
Katana ma bardzo szybkie ruchy
fajny jest też ten dynamit z zapalniczka i Ten sprey i to naprawde działa wiem bo juz sie tak bawiłem z dezodorantem
Jednak za mało karabinów jest
ale nadrabiają to te gwiazdki do rzucania kusza tasak mlotek ten nóż to chyba motylek
oraz te noze do rzucania aa ai jescze sekator to wymiata i nie mozna zapomniec o palce i pile. 
Kusza jest fajna poniewaz bełty mozna zbierać po wystrzeleniu i jescze raz

Katana ma bardzo szybkie ruchy
fajny jest też ten dynamit z zapalniczka i Ten sprey i to naprawde działa wiem bo juz sie tak bawiłem z dezodorantem

Jednak za mało karabinów jest

zjebane forum! !!