Bronie w modzie AWP

Tylko o P2: AW, AW7/AWP oraz AWPMod - i o żadnych innych modach.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

08 sie 2008, 21:47

Hmm...Może by przez postEDa dać shortyego do klasy karabinów ? (Naciskasz cztery i wybierasz shortyego) Tylko się mnie nie pytaj jak to zrobić :P


Awatar użytkownika
mrv
Miłośnik broni
Posty: 102
Rejestracja: 29 lip 2008, 23:27
Lokalizacja: Internet :)

08 sie 2008, 22:02

No ja też nie wiem, jak to zrobić...
Może Tiquill nam powie (albo ktoś inny) :), o ile da się takie coś zrobić.

Ja właśnie przeszukuję Inventory.u w poszukiwaniu zapałek (ale tam tego wszystkiego dużo!).
Znalazłem i spróbuję coś zdziałać, żeby można było je wyrzucać :)

Wątpię jednak, żeby mi coś wyszło...

[ Dodano: 2008-08-09, 20:01 ]
eee...
Nic z tego nie wyszło...

Próbowałem zmienić amunicję zapałek, żeby je można było wystrzelać, ale coś mi nie wyszło.
Spróbowałem z "nothing" na "5", a także zmienić z InfiniteAmmoInv na P2AmmoInv lub też P2AmmoPickup, ale też nie wyszło.
Chyba trzeba byłoby najpierw coś zmienić w tych kategoriach...

Źeby zmienić coś na opcję wyrzucania zapałek, to chyba nie w tym pliku (przynajmniej ja nic nie znalazłem...).
Ostatnio zmieniony 09 sie 2008, 19:01 przez mrv, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
little_psycho
Wytrenowany morderca
Wytrenowany morderca
Posty: 1074
Rejestracja: 23 lut 2008, 16:49
Lokalizacja: Z odbyta

09 sie 2008, 19:09

Hmmmm...
Może dało by się z inventory.u wyciągnąć plik .u z zapałkami , zamienić ten plik na shorty.u i s powrotem go wrzucić do inventory.u ..


Awatar użytkownika
mrv
Miłośnik broni
Posty: 102
Rejestracja: 29 lip 2008, 23:27
Lokalizacja: Internet :)

09 sie 2008, 19:40

Może i tak...

No tylko jedno "ale" - JAK!?

Ja to nie umiem wyciągać plików w Postalu z innych plików...
Jak to się robi, to ja nie wiem. W ogóle się da?


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

11 sie 2008, 23:38

Da się wyjmować z paczki skryptów jakieś skrypty. Byleby tylko klasy pilnować i nimi nie żonglować nadmiernie. Co do tego shorty i zapałek. Wina jest po stronie ED. A jak to odwrócić? Eh, sporo roboty, lepiej już polubić to co jest... ;)


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
mrv
Miłośnik broni
Posty: 102
Rejestracja: 29 lip 2008, 23:27
Lokalizacja: Internet :)

12 sie 2008, 11:54

OK.

No, dobra.

W takim razie ja robię tak:
- wpisuję kod na Shorty'ego,
- wyrzucam wszystkie duże wyrzutnie,
- potem kod: 'switchtobestweapon'
- i za każdym razem (prawie - jakoś 19/20 razy) Koleś wyjmuje Shorty'ego :D
Można zmieniać broń na inne (tylko nie pod 5) i jak nacisnę z powrotem 5, Koleś wyjmuje tą broń :)
Jakby się zdarzyło zmieniać coś pod 5, to wystarczy znowu 'switchtobestweappn' i znowu Koleś trzyma Shorty'ego :D

Takie rozwiązanie jest dobre :)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

12 sie 2008, 17:29

No dobra, ja już mam moda, który daje w AWP wszystkie bronie z ED, bez potrzeby instalacji ED. :D Tak więc:

Na bok męki i problemy, koledzy! Jest już paradajs! :headbang:

W tym temacie obiecałem kiedyś, że zrobię takiego moda. Owszem, zacząłem - ale nie chciało mi się tego kontynuować. Odłożyłem do bliżej nieokreślonej przyszłości. :bolek: Lecz gdy w necie znalazłem pierwszą wersję tegoż - ustąpiłem. Skoro opublikował, więc ma pierwszeństwo. A ja bym z tym i ruski miesiąc czekał, bo czasu nie mam. A więc, zanim zaczniecie ohać i ahać nad tym modem, poczekajcie, dam go w nowym temacie. ;)

EDIT: Temat już jest: https://forum.postalsite.info/e ... vt1293.html
Ostatnio zmieniony 12 sie 2008, 19:12 przez Tiquill, łącznie zmieniany 1 raz.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
benek08
Wnerwiony urzędas
Posty: 18
Rejestracja: 28 wrz 2008, 20:35
Lokalizacja: Bieszczady

28 wrz 2008, 22:09

witam!!
chciałem zapytać czy są jakieś kody do postal 2 AWP bo dopiero co zaintalowałem i chciałem zrobić rozrube..


"Szaleje na punkcie równych szans"
"Już czas, chodzący w piżamach poganie"
Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7046
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

28 wrz 2008, 22:21

Zerknij na główną stronę PS


Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew :evilbat:
Obrazek
Awatar użytkownika
benek08
Wnerwiony urzędas
Posty: 18
Rejestracja: 28 wrz 2008, 20:35
Lokalizacja: Bieszczady

29 wrz 2008, 17:07

ok już mam kody dzięki..


"Szaleje na punkcie równych szans"
"Już czas, chodzący w piżamach poganie"
Awatar użytkownika
Postal-BoBeK
Wstydliwy morderca
Posty: 1
Rejestracja: 29 kwie 2009, 17:57
Lokalizacja: Tarnowskie Góry

30 kwie 2009, 17:40

Ja mam ten sam problem. Gdy pobrałem AWP to go zainstalowałem i odpaliłem. Użyłem kodu: "kamek0wnzj00", i pojawiły się dosyć fajne bronie. Ale nie było wszystkich z ED ;( . nowe bronie (oprócz tych z STP i AW bo je mam) to: katana,siekiera,tasak,piła mechaniczna,rewolwer,9mm z tłumikiem,uzi z tłumikiem,strzelba z wystrzałem dwutlenku węgla,dezodorant z zapalniczką,nowa benzyna,granat w kształcie piłeczki,fioletowy granat z krzyżem,snajperka z tłumikiem,granatnik z bazooki i bazooka z bombą chemiczną. a gdzie inne bronie ?


Postal. Każdy tu miewa gorszy dzień... xD
Awatar użytkownika
Yossarian
Grabarz
Grabarz
Posty: 6358
Rejestracja: 06 sie 2008, 13:54
Lokalizacja: Raveyard
Postawił piwo: 2 razy
Otrzymał  piwo: 2 razy

30 kwie 2009, 17:44

Ściągnij AWPMod, niektóre z tych broni, np. piła, to gorsza wersja piły z ED (piła z ED ma alt. atak), jak ściągniesz AWPMod, to będą m. in. bronie z ED, ale też inne nie z ED, np. RPG-7 ;)


Awatar użytkownika
PiF
Wnerwiony urzędas
Posty: 18
Rejestracja: 22 gru 2009, 21:55
Lokalizacja: Ełk

01 sty 2010, 13:12

mam mod z "zabawkami" z ED i kod to edweapons mi działa jak wpisze ten kod to dostaje bronie---jak nie dzała to może modsweapons :P


Ja Yeti i HUJ z tym !!! :D
Awatar użytkownika
kotek312
Niedorobiony bandzior
Posty: 39
Rejestracja: 11 sie 2010, 20:24
Lokalizacja: WziąścKaseNaPaliwo

13 sie 2010, 17:01

ja mam zainstalowane all tak i mi dziala i mam w h*j broni nie tylko z awp i ed:
StP
AW
AWP
KW2
Tn
AWPmod
i jeszcze jakies małe mody z broniami i wpisuje w konsoli betty,cdinvmpweapons,modsweapons,edweapons,tubeweapons,tninv,neweapons,eainv,mmweapons a jak jeszcze dodam te bronie z awp to wyskakuje błąd i gra sie wyloncza


Twoja matka jest kozą w stadzie mojego ojca!
Awatar użytkownika
Mr Minio
Redaktor
Redaktor
Posty: 7035
Rejestracja: 16 wrz 2007, 13:24

13 sie 2010, 17:47

Przesadzasz z ilością broni. Nic dziwnego, że gra się krzaczy. Ogranicz się do 2, góra 3 kodów.


"Are the hills going to march off?
Will heaven fall upon us?
Will the Earth open under us?
We don't know. We don't know, for a total eclipse has come upon us..."
ODPOWIEDZ