[POMOC] Bronie

Uczymy się edytowania P2 i rozwiązujemy nasze problemy. Nowi adepci mile widziani!

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

11 paź 2007, 14:14

Witam

Chciałbym dodać do mapy suburbs-3 bronie z ED ale jak ją dodaje i gram to koleś jej nie bierze pomocy !!


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

11 paź 2007, 14:18

Zabieg dodania do zwykłego P2 broni z ED jest niewykonalny, ponieważ bronie z ED mają w swych właściwościach m.in. odrywanie kończyn, co w P2 jest niemożliwe.


Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

11 paź 2007, 14:19

Ale do suburbs-3 Share the Painu


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

11 paź 2007, 14:23

P2, czy STP praktycznie żadna różnica. Niemożliwe do wykonania.


Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

11 paź 2007, 14:24

Jakto nie do ED dodałem mape Suburbs-3 i mapa działa git


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

11 paź 2007, 14:30

W ED będzie działać, ale jesli będziesz chciał tą mapkę odpalić ze zwykłego STP nie ma szans.


Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

11 paź 2007, 14:31

Ale ja chce te bronie w ED na mapie suburbs-3


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

11 paź 2007, 14:32

To trzeba było od razu tak pisać.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

11 paź 2007, 15:00

Ma57 jesli zakladasz temat to dokladne wyjasniaj o co ci chodzi!!
poza tym mozliwe ze zle cos robisz. obejrzyj sobie filmiki na ktorych jest pokazene jak to sie robi.
ps
jakim edytorem dodajesz te bronie??
tym z P2 czy tym z ED??
Ostatnio zmieniony 11 paź 2007, 15:01 przez Mixer, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

12 paź 2007, 18:45

Mixer pisze:Ma57 jesli zakladasz temat to dokladne wyjasniaj o co ci chodzi!!
poza tym mozliwe ze zle cos robisz. obejrzyj sobie filmiki na ktorych jest pokazene jak to sie robi.
ps
jakim edytorem dodajesz te bronie??
tym z P2 czy tym z ED??
Dodaje te bronie z unrealED do ED i mam mapę suburbs-3 w ED


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Awatar użytkownika
Edek
Modder
Modder
Posty: 116
Rejestracja: 30 paź 2007, 13:46
Lokalizacja: Rapture

31 paź 2007, 13:53

Ja myślę że jesli koles nie chce ich zabrać to zamiast actor classes dodałeś zwykłe StaticMeshes a broni z postal 2 ED sie nie przenieść bo ja próbowałem .


Awatar użytkownika
Karpiu
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 516
Rejestracja: 20 lis 2007, 21:24
Lokalizacja: Eichenbruck

24 lis 2007, 09:15

jemu chodzi pewnie o to, że ma postala ED i mapkę do niej ale na niej nie ma broni z ED i chce je dodać do mapy w ED pewnie o to lotto


Awatar użytkownika
ciuciu
Modder
Modder
Posty: 2005
Rejestracja: 06 mar 2007, 16:34
Lokalizacja: Azyl
Kontakt:

24 lis 2007, 09:21

Karpiu pisze:jemu chodzi pewnie o to, że ma postala ED i mapkę do niej ale na niej nie ma broni z ED i chce je dodać do mapy w ED pewnie o to lotto
lol przecież już w pierwszym poście jest napisane że to jest do Share Paintu (suburs-3 wszystko wyjasnia) no chyba ze niezrozumiałem twojego postu to luz. (pisz bardzziej czytelnie tzw ukladaj zdania)


Awatar użytkownika
Tiquill
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 14457
Rejestracja: 25 sty 2007, 02:00
Lokalizacja: z naprzeciwka
Postawił piwo: 1 raz
Otrzymał  piwo: 1 raz
Kontakt:

24 lis 2007, 15:46

Cóż, autor tematu chyba już stracił zainteresowanie problemem i/lub go rozwiązał. Najprawdopobniej jest tak jak pisze Edek, bo jeśli poprawnie w DamnED'zie dodał w drzewa klas bronie, to powinny być podnoszone.

Ciężko zgadywać, jak pomóc, kiedy mający problem do końca go nie wyjaśni. Bo jak: wszystkie bronie ED nie widać? Itd... Ma57, napisz co z tego wyszło, albo zamknę temat.


Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Obrazek
Awatar użytkownika
Ma57
Seryjny zabójca
Posty: 414
Rejestracja: 01 lip 2007, 12:07
Lokalizacja: Giżycko
Kontakt:

27 lis 2007, 07:55

Problem został już rozwiązany tak jak mówił edek dodawałem static meshe a nie z actor classes


Obrazek Kenny
Obrazek
Cartman
Zablokowany