Chyba 4 z angielskiego dostałem na wyrost

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Bez komentarza, Postal to jest Postal, jeśli chcesz takie duperele idz sobię pograj w Simsy, bo Postal jest grą akcji (strzelanka), prowadzeniu samochodów, ubieranie się w rózne ciuchy, mówię nie.. zresztą Rockstar dało takie gówna tylko dla testu, 80% procent ludzi to się nie spodobało, zresztą tuningowanie samochodów też, bo przecież "potiuningować" można sobię w kiszkowatej seri "Andergrandów".Mixer pisze:fajnie jak by ''koles'' mogl sie uczyc sztuk walki tak jak w gta i byly poziomy umiejetnosci np. wladania bronia czy cos w tym stylu
gra wydluzylaby sie troche
No, no.. fajnie.. a może jeszcze byś chciał żeby była możliwość dłubania sobię w dupie?picho12 pisze:no dla mnie wszysykie pomysły są super ale najfajniejszą umiejętnością dla mnie było by wykonywanie egzekucji jak w the gotfather i zeby mozna bylo uzyc wszystkiego dookola np:wytluc szybe i dżgnąć szkłem,ale dla mnie fajowy jest też shuriken
.plicho12 pisze: uzyc wszystkiego dookola np:wytluc szybe i dżgnąć szkłemglow=green][/glow]
Zgadzam się. A Ty, zkar, chyba najbardziej chciałbyś bronie z II wojny światowej, hęzkar pisze:Przydałoby się ciche zabójstwo (np. garota). Aczkolwiek zostajeprzy broniach palnych (niech zostawią Desert Eagle'a, moga dorzucić Magnum .44 i jeszcze inne typowo amerykańskie bronie).