[AWP] Bronie ED w AWP

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
Lesiu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 sie 2007, 11:48

31 sie 2007, 11:55

Hej wszystkim prosze o pomoc,Mam oryginalnego Postal2 oraz oryginalnego AW,chciałem sobie zagrać w ED,więc ściągnełem,przeszedłem i mialem ochote polatać z sekatorem po AWP ściągnąłem plik EDweaponsInAWP wszystko instaluje zgodnie z instrukcją,odpalam gre,czyli poniedizałek i PYK! po napisaniu zadań nic się niedzieje tylko znika mapa i bez ruchu stoje patrząc się na dom kolesia! POMOCY plzzzzzz
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 12:35 przez Lesiu, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
SovietPolska
Zabójca na sterydach
Zabójca na sterydach
Posty: 525
Rejestracja: 18 sie 2007, 00:36

31 sie 2007, 12:24

też tak miałem, wpisałem goto AW7_suburbs3 albo 1 zależy jakie bronie chcialem mieć,
aha i masz podmieniony plik postalgame.u na ten z folderu eternal damnation/system.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

31 sie 2007, 12:35

Przenoszę do pomocy!


Obrazek
Awatar użytkownika
Lesiu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 sie 2007, 11:48

31 sie 2007, 12:42

To co mam dokładniej zrobić bo bie rozumiem


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

31 sie 2007, 13:20

Proszę, tutaj: https://forum.postalsite.info/b ... -t429.html masz wszystko o tym triku.
Ostatnio zmieniony 31 sie 2007, 13:20 przez Robseßed, łącznie zmieniany 1 raz.


Obrazek
Awatar użytkownika
Lesiu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 sie 2007, 11:48

31 sie 2007, 13:21

THX :p

[ Dodano: 2007-08-31, 14:22 ]
Ej ale tam nie ma nic o tym błedzie że znika mapa i nie moge sie ruszyć ani nic zrobić:/


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

31 sie 2007, 14:36

to napewno wina zlej instalacji.
zrob to dokladnie krok po kroku.
ps
a przeniosles AW do folderu ED?? bo to bardzo wazne


Awatar użytkownika
Lesiu
Wstydliwy morderca
Posty: 5
Rejestracja: 31 sie 2007, 11:48

31 sie 2007, 15:19

Nie zrobiłem tego ale sprubóje thxxx

[ Dodano: 2007-08-31, 21:13 ]
Wszystko działa łądnie dzieki...Pozdro ;)


ODPOWIEDZ