[AW7] Brak broni

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
wasik72
Wnerwiony urzędas
Posty: 19
Rejestracja: 20 paź 2007, 08:25

10 lis 2007, 21:08

ja mam problemik z modem aw7withedweapons wpisuje kod edweapons i żadnych nowych broni mi nie daje prosze o pomoc
Ostatnio zmieniony 11 lis 2007, 18:08 przez wasik72, łącznie zmieniany 1 raz.


hói wam w dópe ;]
Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

10 lis 2007, 21:20

Mówiłem Ci: przeczytaj temat o modzie aw7withedweapins raz, jak dalej nie będziesz wiedział dlaczego kod ci nie działa, to przeczytaj jeszcze raz i aż do skutku. Ale łatwiej jest zadać głupie pytanie i to jeszcze w innym temacie. A co? Niech inni za mnie poszukają! Informuję pana, że otrzymuje 1 warna za zadawanie pytań, na które są już odpowiedzi.

A i żeby nie było, że nie pomogłem.
Tiquill pisze:4. Ufff! Żyjecie jeszcze? Jeśli tak, to zacznijcie nową grę i wpiszcie cheat ImACheatingCheaterWhoCheats aby odblokować menu kodów. Do pełni szczęścia pozostaje już tylko wpisać nowy kod
EDweapons


Zablokowany