Zostałeś rozgrzeszony. Nie czyń tak więcej.Pan Szatan pisze:Dzienis pisze:usuńcie tego posta wyżej i tego co teraz pisze również. Pijany byłem.

Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
Zostałeś rozgrzeszony. Nie czyń tak więcej.Pan Szatan pisze:Dzienis pisze:usuńcie tego posta wyżej i tego co teraz pisze również. Pijany byłem.
x e i [Dzisiaj 20:42] Dzienis: do wwszystkich azinteresowanych - nie mam klasyu, nie jestem sponsorem kurwa!
x e i [Dzisiaj 20:42] Dzienis: odjebcie się ode mnie ,jak będę w polsce, to wam zasponsoruję z dobrej woli, nie wkurwiajtqa mnie!!!
x e i [Dzisiaj 20:43] Dzienis: i w olgule... nie gniewam sie, ale bondźcie fgrzeczni
x e i [Dzisiaj 21:10] Pan Szatan: ja sobie tylko tak żartowałem bo znalazłem twój stary post w którym pisałeś że zasponsorujesz gry, spokojnie Dzienis
yyy... ale to słabe było.Yossarian pisze:Niezłe ma teksty jak na swój wiekSzynkaczPL pisze:Przestać się śmiać? Czy może wysrać po meksykańskim obiedzie?Pan Szatan pisze:nie moge
Pan Szatan pisze:LOL, niby czemu RWS miałoby rozdawać klucze steam do gry która nawet nie jest ich i to za darmo?WeamY pisze:Sorry za lekki odkop ale w tym dziale i tak się nic nie dzieje a udzielę małej informacji dla osób, które chcą zakupić Postala 3. Pod żadnym wypadkiem go nie kupujcie. Gdy napiszecie do kogoś z RWS (Polecam do Mike J, jego email: [email protected]) dostaniecie klucz za darmo. Oczywiście pamiętajcie, aby pisać po angielsku
PS. Napisałem maila do Mike Jaret'a zobaczymy co odpowie
Devi90 pisze:Wątpię w to, ale też napisałem, ciekaw jestem jak to będzie
WeamY pisze:Gdybym tego nie sprawdził i nie dostał od niego klucza to bym Wam tego nie pisał.
ShaQ pisze:Aż się prosi![]()
![]()
![]()
XDx e i [Dzisiaj 15:53] Rycho3D: Witam, co tam w świecie postala ?
x e i [Dzisiaj 15:54] Rycho3D: To było pytanie retoryczne, chuj mnie to obchodzi
x e i [Dzisiaj 15:59] Pan Szatan: Rycho3D: To było pytanie retoryczne, chuj mnie to obchodzi// Nie ładnie, nie ładnie Ruchaczu3D
Pan Szatan pisze:yyy... ale to słabe było.Yossarian pisze:Niezłe ma teksty jak na swój wiekSzynkaczPL pisze: Przestać się śmiać? Czy może wysrać po meksykańskim obiedzie?
Pan Szatan pisze:i [Wczoraj 20:34] Pan Szatan: Komar: /// Jakbym słyszał mojego ojca![]()
SzynkaczPL pisze:Kurwa żem
SzynkaczPL pisze:Kurwa humoru trochę
Mała uwaga - nie klnij tyle poza Hard Parkiem i Cmentarzem - to źle wygląda i nie musisz chyba przed nikim się popisywać przeklinaniem?SzynkaczPL pisze:O kurwa
Coooo?Dzienis pisze:ShaQ - nosacze sundajskie to były modne chyba rok albo i dwa lata temu
Ja po prostu tęsknię za Fanem Dordenem... mam nadzieję, że wrócisz do niego jak ci się znudzi nosacz.ShaQ pisze:A owszem - nosacze były popularne rok/2 lata temu, ale to też za sprawą Testovirona i Wykopu, ale nie były tak rozpowszechnione jak dzisiaj
Na twoją prośbę :*Dzienis pisze:Ja po prostu tęsknię za Fanem Dordenem... mam nadzieję, że wrócisz do niego jak ci się znudzi nosacz.ShaQ pisze:A owszem - nosacze były popularne rok/2 lata temu, ale to też za sprawą Testovirona i Wykopu, ale nie były tak rozpowszechnione jak dzisiaj
Moda zaczęła się jeszcze w styczniu na te całe "Małpy Polaki".ShaQ pisze:Coooo?Dzienis pisze:ShaQ - nosacze sundajskie to były modne chyba rok albo i dwa lata temu
Przecież moda na nosacze zaczęła się już w marcu tego roku![]()
Może dzisiaj nie powstaje tyle memów o nich jak kiedyś, ale dalej są
A owszem - nosacze były popularne rok/2 lata temu, ale to też za sprawą Testovirona i Wykopu, ale nie były tak rozpowszechnione jak dzisiaj