[AWP] Błędy po resecie kompa

Dużo dostępnych modów do P2, dużo więc problemów i błędów. Tu znajdziesz pomoc i pomożesz innym.

Moderatorzy: Admini, Moderatorzy

Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

09 paź 2007, 11:03

Więc tak odkąd złapałem crasha w AWP i musiałem zrestartować komputer to od tej pory nie działa mi sikanie (a zainstalowałem wszystkie możliwe pache ... do AW do AWP) :( ani kod gonorrheachachacha ..... kiedy w piątek ide do lekomatu wyleczyć rzeżączke błędy sie robią .... ludzie żygają nogami :( i obojetnie czy przeinstaluje wszystko calego postala w raz z dodatkami .. błąd sie powtarza ... nigdy przedtem tak nie miałem ... ktoś może wie co sie dzieje ?? będe bardzo wdzięczny za pomoc

Obrazek
Ostatnio zmieniony 09 paź 2007, 13:16 przez ALCRD, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
kazik
Forumowy Inkwizytor
Forumowy Inkwizytor
Posty: 2236
Rejestracja: 27 sty 2007, 21:40
Lokalizacja: Greenbelt

09 paź 2007, 12:15

Przypomniał mi się problem, z błędem paczki spew.utx, kiedy to reinstalka nie naprawiała błędu, wywołanego przez AW7. Podejrzewam, że w tym wypadku jest podobnie. Gdyby tylko udało się zlokalizować uszkodzoną paczkę, można by ją Ci podesłać.


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

09 paź 2007, 14:39

kazik pisze:Przypomniał mi się problem, z błędem paczki spew.utx, kiedy to reinstalka nie naprawiała błędu, wywołanego przez AW7. Podejrzewam, że w tym wypadku jest podobnie. Gdyby tylko udało się zlokalizować uszkodzoną paczkę, można by ją Ci podesłać.
Nie poddam sie tak łatwo ... wiem że zainfekowane jest AW7 ... a także samo AW .. lecz p2 jest nie tknięty przez ten błąd


Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

09 paź 2007, 18:14

Robiąc reinstall usuwasz dokładnie wszystko, co po Postal'u zostało? 8-) Co do rzygania nogami - stawiałbym na pliki z modelami, lub KarmaData (od fizyki modeli).
https://www.sendspace.com/file/adeikb - zastąp tym swój folder KarmaData w ApocalypseWeekend 8-)

P.S.:
Na wszelki wypadek zrób backup KarmaData, bowiem jestem jednym z posiadaczy wersji angielskiej, więc może być problem z kompatybilnością plików. 8-)
Ostatnio zmieniony 09 paź 2007, 18:20 przez Lothar, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

09 paź 2007, 19:00

Lothar pisze:bowiem jestem jednym z posiadaczy wersji angielskiej,
hehe to sie dziwnie sklada bo ALCRD i ja mamy tez anglika. tylko ja mam spolszczone dialogi :):
Ostatnio zmieniony 09 paź 2007, 19:01 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
Robseßed
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 4985
Rejestracja: 14 paź 2006, 12:33
Lokalizacja: Lodsch
Kontakt:

09 paź 2007, 19:04

Taki mały offtopic do wersji angielskiej...

Ostatnio (nie wiedzieć czemu) mapa zrobiła mi się... angielska! Nazwy poszczególnych dzielnic nie brzmią już np. Klinika, lecz Clinic :lol:


Obrazek
Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

09 paź 2007, 19:05

do offtopicu
moze ,,zassales" zangielszczenie :lol: :619:
Ostatnio zmieniony 09 paź 2007, 19:07 przez Mixer, łącznie zmieniany 2 razy.


Awatar użytkownika
Lothar
Pierwsi PSI
Pierwsi PSI
Posty: 2565
Rejestracja: 30 kwie 2007, 14:10
Lokalizacja: Gdańsk
Kontakt:

09 paź 2007, 19:13

Kmieciu pisze:Taki mały offtopic do wersji angielskiej...

Ostatnio (nie wiedzieć czemu) mapa zrobiła mi się... angielska! Nazwy poszczególnych dzielnic nie brzmią już np. Klinika, lecz Clinic :lol:
Powodów może być kilka:
- jakiś angielski mod
- patch dla angielskiej wersji
- coś mogło Ci się zassać, kiedy wchodziłeś na jakiś angielski server (na multi) 8-)


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

09 paź 2007, 19:26

no i kicha :( nadal żygają nogami i są problemy z sikaniem (smiesznie to brzmi)


Awatar użytkownika
Silver Dragon
V.I.P.
V.I.P.
Posty: 7040
Rejestracja: 11 sie 2007, 22:28
Lokalizacja: East Mayberry

09 paź 2007, 19:32

Kmieciu pisze:Taki mały offtopic do wersji angielskiej...

Ostatnio (nie wiedzieć czemu) mapa zrobiła mi się... angielska! Nazwy poszczególnych dzielnic nie brzmią już np. Klinika, lecz Clinic :lol:
To wina patcha do AWP. Zangielszcza on parę rzeczy. A co do mapy, jest z angielskiej wersji, uzupełniona o Crossroads i szkołę.


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

09 paź 2007, 19:33

heh podobnie mialem z postED(ale tym z AWP) ze przez jakis czas dzialal a potem zamiast mapek byl bialy obraz :/ reinstal podmienianie plikow... nic nie pomagalo dopiero formacik zalatwil sprawe :D


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

09 paź 2007, 19:55

Mixer pisze:heh podobnie mialem z postED(ale tym z AWP) ze przez jakis czas dzialal a potem zamiast mapek byl bialy obraz :/ reinstal podmienianie plikow... nic nie pomagalo dopiero formacik zalatwil sprawe :D
Uuuuuu ale ten blad z bialym ekranem łatwo możnabyło naprawić w opcjach widoku / konfiguruj okna / wybierasz zestaw okien ... i violla


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

09 paź 2007, 20:08

what?? kurde i teraz mi to mowisz?? :D ja sie z tym meczylem wkurzalo mnie to. kilka osob sie nad tym glowilo xD
Ostatnio zmieniony 09 paź 2007, 20:09 przez Mixer, łącznie zmieniany 1 raz.


Awatar użytkownika
ALCRD
Agressive Vampire
Agressive Vampire
Posty: 1324
Rejestracja: 18 wrz 2007, 15:24
Lokalizacja: Coldharbour

09 paź 2007, 20:16

Mixer pisze:what?? kurde i teraz mi to mowisz?? :D ja sie z tym meczylem wkurzalo mnie to. kilka osob sie nad tym glowilo xD
LOL jeśli to o czym myśle to nie ma prostrzego sposobu na to niż ustawienie nowych okien ....... Pojawia sie ekran z teksturami a styłu białooooo i pusto ... gdzie powinny być widoki mapy tak ? .... jak tak to rozwiązanie jest wyżej :D


Awatar użytkownika
Mixer
Noob Killer
Noob Killer
Posty: 2203
Rejestracja: 11 gru 2006, 19:40

09 paź 2007, 20:21

ALCRD pisze:Pojawia sie ekran z teksturami a styłu białooooo i pusto ... gdzie powinny być widoki mapy tak ?
taaaaak thx za pomoc ;) teraz jak mi sie takie cos stanie to bede wiedzial co zrobic ;)
a teraz koniec offtopicu


ODPOWIEDZ