naszą kochaną grę. Z tej okazji czego moglibyśmy mu życzyć

Zapraszam do dyskusji
Moderatorzy: Moderatorzy, Admini
A także(w slangu) psychol i właśnie o to znaczenie tutaj bardziej chodzi.korter pisze:( a tak wogóle wiecie że postal to po angielsku znaczy pocztowy )
Oh jej nigdy bym nie podejrzewał ze jakas dziewczyna oprócz mojej kolezanki gra w P2. Nie no szacunDzastin pisze:Ja 14.04 mam imieninyA więc na pewno będzie impreza + wynajdzie się fajerwerki i ten akcent będzie uczczeniem siódmych urodzin Postala 2. Może namówię mojego kolegę żeby się jeszcze przyszedł przebrany za Krothego
ł:
A teraz coś o tym jak to zaczynałam grać w P2. Po pierwsze grę pokazał mi starszy brat, (to był chyba 2005r.) ale jakoś mnie to szczególnie nie zaciekawiło. Rok później szukałam jakiejś krwawej gry i trafiłam na ranking najbrutalniejszych gier, gdzie na pierwszym miejscu był właśnie Postal 2. Popatrzyłam na gameplaye i stwierdziłam, ze to jest właśnie TO. I tak się zaczęło, najpierw pożyczyłam płytkę od brata, a teraz mam już swoją kolekcję.
Dodam jeszcze kilka słów wyjaśnienia... Bo niektórym może się wydawać ciekawe po jaką cho*erę 11-sto letnia dziewczyna szukała krwawej gry. Otóż zawsze lubiłam być oryginalna i kiedy moje koleżanki budowały sobie domki w simsach, u mnie lufa od karabinu nie stygła
korter pisze:Mr Mino . Powiedz dlaczego według ciebie jestem najlepszym użytkownikiem forum ?
Kod: Zaznacz cały
melchior12 jesteś najlepszym użytkownikiem forum!