|
[P2] Nieoficjalna solucja dla Postal 2 |
| Autor |
Wiadomość |
Mrocz
Redakcja

Wiek: 14 Dołączył: 07 Lis 2007 Posty: 334 Skąd: Gravelpit
|
Wysłany: 2008-08-18, 16:51 [P2] Nieoficjalna solucja dla Postal 2
|
|
|
Nieoficjalna solucja dla Postal 2
Po solucji dla Eternal Damnation oraz dla Apocalypse Weekend nadszedł czas na solucję dla zwykłego Postala 2. Gra moim zdaniem jest bardzo łatwa do przejścia, jednak niektórzy mają z nią duże problemy.
Oto download link:
Box.net Pobierz
Pobierajcie, czytajcie itp. itd.
P.S.: A no i specjalne podziękowania dla strony Free PDF Convert za konwersję z DOCX do PDF. |
_________________ Oficjalny blog klanu DeadSeekers: www.deadseekers.tumblr.com UPDATE: 10.11.08
 |
| Ostatnio zmieniony przez Mrocz 2008-08-18, 16:56, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
Robsessed
Moderator Robviously Robsessed

|
Wysłany: 2008-08-18, 16:52
|
|
|
Pobieram z ciekawości.
Dobra robota, Mrocz.
PS Napisałem Ci na GG kilka moich zastrzeżeń, jednak są one kosmetyczne. |
| Ostatnio zmieniony przez Robsessed 2008-08-18, 16:59, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
little_psycho
Seryjny zabójca

|
Wysłany: 2008-08-18, 17:24
|
|
|
Przeczytałem trochę i powiem : dość dobry poradnik.
Choć gra jest łatwa to nie wiedziałem jak wydostać sie z fabryki.
I nie wiedziałem tez o tajnym przejściu w banku itd.
Także dobra robota |
_________________ Zabić , zabić , zabić !! Muahahahhha |
|
|
|
 |
Tiquill
Administrator Krawiec Żył

Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 3074 Skąd: z naprzeciwka

|
Wysłany: 2008-08-18, 22:55
|
|
|
Gratuluję zapału i pracowitości. Dobra robota! Jutro download.
Na dwie rzeczy jednak zwrócę uwagę:
1. Shotgun to nie jest obrzyn, a tak go nazwałeś w opisie bodaj drugiego dnia.
2. W misji z alternatorem nie wspomniałeś o psach, a są one tam dość istotne. |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
little_psycho
Seryjny zabójca

|
Wysłany: 2008-08-18, 23:03
|
|
|
| No , i nie napisałeś że w kościele zamiast czekać w kolejce można iść i zabić księdza (dobrze napisałem? bo księża to chyba liczba mnoga ) |
_________________ Zabić , zabić , zabić !! Muahahahhha |
| Ostatnio zmieniony przez little_psycho 2008-08-18, 23:04, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Robsessed

|
Wysłany: 2008-08-18, 23:08
|
|
|
little_psycho, jest wiele rozwiązań poszczególnych misji.
Swoją drogą, nie wydaje mi się, by zabicie księdza pomogło nam w uzyskaniu rozgrzeszenia. |
|
|
 |
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell

Wiek: 20 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 618 Skąd: z miasta apokalipsy

|
Wysłany: 2008-08-18, 23:18
|
|
|
| Robsessed napisał/a: | | Swoją drogą, nie wydaje mi się, by zabicie księdza pomogło nam w uzyskaniu rozgrzeszenia. |
tu się mylisz, nie trzeba czekać w kolejce wystarczy go zabić i misja zaliczona
Tiq w polskiej wersji językowej srebrna giwera którą można rozwalać głowy jest nazywana "obrzyn" a w angielskiej "Shotgun" |
_________________ i am not dead, i am death muhahahahaha
kiedy w piekle zabraknie miejsca zmarli wrócą na ziemie
 |
|
|
|
 |
Robsessed

|
Wysłany: 2008-08-18, 23:25
|
|
|
| prawdziwy 666 napisał/a: | | Robsessed napisał/a: | | Swoją drogą, nie wydaje mi się, by zabicie księdza pomogło nam w uzyskaniu rozgrzeszenia. |
tu się mylisz, nie trzeba czekać w kolejce wystarczy go zabić i misja zaliczona |
Sorki za offtopic, ale napiszę coś ciekawego:
Można zabić księdza, a i tak dostanie się rzecz 'niematerialną' (rozgrzeszenie).
A gdy zabijesz Vince'a, w poniedziałek, to nie da się wziąć czeku. Ciekawa polityka RWS-u. |
|
|
 |
Spoonman

Wiek: 21 Dołączył: 30 Lip 2007 Posty: 182 Skąd: zza węgła
|
Wysłany: 2008-08-18, 23:43
|
|
|
| Robsessed napisał/a: | A gdy zabijesz Vince'a, w poniedziałek, to nie da się wziąć czeku. Ciekawa polityka RWS-u |
Do się, nie ściemniaj (..). A jeżeli się nie da to jest to jedynie błąd w grze. Ja w każdym razie za każdym razem odpalam Vince'a zanim zabiorę czek.
W takim razie to bug. Robs |
_________________ "If you want to compile script in the editor, you should not click on the "Crash Instantly" button (accidently mislabled as the "Compile Changed Script" button)" |
|
|
|
 |
Tiquill
Administrator Krawiec Żył

Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 3074 Skąd: z naprzeciwka

|
Wysłany: 2008-08-25, 20:52
|
|
|
I przyszedł był czas na newsa i download: http://postalsite.info/do...d=6&info_id=162 |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
|
|