Wysłany: 2007-06-08, 15:06 [FAQ] Najczęściej Zadawane Pytania!
Postal 2: 1. Podczas gry, pojawia mi się komunikat o "Critical Error". Następnie zostaję wylogowany z obecnej rozgrywki!.
Najczęściej pojawia się on kiedy Twój komputer po prostu nie nadąża za rzezią w Paradise. To normalne nic nie można na to poradzić.
2. Brakuję mi pliku gry!?.
Uniwersalna rada na tego typu problem w tym temacie.
Postal 2: AWP (i AW7) 1. Skąd można pobrać AWP?
AWP można pobrać stąd lub z naszego działu Download.
2. Skąd można pobrać AW7?
AWP można pobrać stąd.
Postal 2: ED 1. Co to jest ED (Eternal Damnation)?
Eternal Damnation to mod do Postala 2. Więcej informacji znajduje sie tu.
2. Skąd mogę pobrać ED?
Linki do pobrania znajdują się tu.
3. Jakiej wersji Postala wymaga ED?
ED wymaga Postal 2 STP.
4. Błąd w metro
Żeby usunąć błąd, który pojawia się w metrze należy ściągnąć tą łatkę i zainstalować. Najlepiej posiadać zapisany stan gry z poprzedniej mapy.
Wszystkie części! 1.Skąd wziąć nowe kody?
Wszystkie znane nam kody znajdują się tu i tu.
2.Podczas grania pojawia się: General Protection Fault!
Jeżeli podczas gry pojawia się taki błąd należy zastosować wskazówki z tego tematu.
3.Postal za szybko chodzi
Jeżeli Twój Postal działa zza dużą prędkością w tym temacie znajdziesz rozwiązanie.
Jeśli chcesz dodać swoje pytanie i odpowiedź do FAQ napisz do mnie PW.
Ostatnio zmieniony przez Iquid 2008-07-08, 07:22, w całości zmieniany 9 razy
Otwieram ten temat, aby każdy mógł zgłosić tu swoje propozycje. Zgłoszona propozycja trafi do wstępnego postu, a sam post z propozycją zostanie usunięty, jako już wykorzystany.
A więc piszcie, bądź linkujcie do istniejących tematów. Wspólnie budujmy to FAQ.
Co prawda, dziś powstał temat Porady odnośnie całego Postala - tam rady bardzo szczegółowe, w FAQ zaś - najczęstsze i najbardziej charakterystyczne; i w skrócie.
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum