Strona Główna Postal Site
 |
 Największe na świecie forum o grach z serii Postal. U nas zawsze jest krwawo!
|
Ogłoszenie |
Zapraszamy wszystkich nowych do udzielania się na naszym forum i do przeczytania Regulaminu. Zanim napiszesz nowy temat użyj opcji szukaj! |
[UPDATE] -=POSTALSITE.info Servers=- ALL IN ONE |
Autor |
Wiadomość |
EvilT-ModZ
Master Modder

|
Wysłany: 2016-07-21, 16:02
|
|
|
Tiquill napisał/a: | EvilT-ModZ, kicked and banned also me (several times) and others. Clear banlist - and again. Practically everyone who played it. So... AimbotAction, FileAction, TCCAction... I don't know how to set which options. Quite off is probably not reasonable, right?
Why just Project Marica?
EDIT: Wyczyściłem listę wszystkich banów. Możecie... zbierać następne. |
Check private messages, hope it will help |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

Pomógł: 57 razy Wiek: 44 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 11641 Skąd: z naprzeciwka
|
Wysłany: 2016-07-21, 17:07
Preferencje MP: Śr. ping: 23. Optymalne godziny 22-2, czasem 18-20. Nick: TakiTaki |
|
|
EvilT-ModZ napisał/a: | Check private messages, hope it will help | OK, thanx. I'll see what will come of it. |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
Bartkov
Junior Modder

Pomógł: 2 razy Wiek: 13 Dołączył: 02 Gru 2012 Posty: 414 Skąd: Wielkopolska
|
Wysłany: 2016-07-21, 19:46
Preferencje MP: Ping - 50, kiedy jestem online, nick - bartkov |
|
|
Tiquill napisał/a: | EDIT: Wyczyściłem listę wszystkich banów. Możecie... zbierać następne. |
Ja nadal mam bana. Czy może mnie ktoś znowu odbanować ? |
_________________ Od śmiechu niedaleko jest do płaczu, bo szczęście jest kruche jak szkło. |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2016-07-22, 00:57
Preferencje MP: Śr. ping: 23. Optymalne godziny 22-2, czasem 18-20. Nick: TakiTaki |
|
|
Wróciłem wcześniejsze INI i bany wróciły. Już ich nie ma, sorka. |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2016-07-26, 01:34
|
|
UPDATE.
1. Zakończyłem wzbogacać domyślnego nadal mutka Super Weapons Time, to już jego 3a postać.
Upakowałem:
4 pistolety: startowy ColtM1911 z TKMutator (polecam, fajny jest) oraz MaDColt, MaDSPistol i BerettaOptic.
4 shotguny itp: najładniejszy chyba ShotgunE z NCGWeapon, Spas12 z DarkPS, SMEG i MadUSAS (choć ten b rzadko).
4 mashineguny: startowy MP5Optic z DarkPS oraz M4A1RP, UMP41 i chaingun ALCRDa.
6 granatów, bomb itp: MadBomb, HolyGranade, IonBomb, MadSyringe, szurikeny i metalnade z VirtualArea.
2 snajperki: Supersniper i g3sg1 z DarkFire.
Miotacz płomieni, Grenade Launcher, Nuke, launcher i WMD.
Z pożywek to: wódka, banany, cola, MadBeer, MadSpeed, MadWeed.
RocketBag i helikopter. Oraz kilka zwykłych rzeczy też. Jest co brać.
2. Poprawiłem kilka Zoundsów.
3. Wyłączyłem Specatora, czyli nie można już podglądać gry.
Wyjaśnienie, jak działa ten domyślny nowy mutator SuperWeapons.
1. Dotąd było tak, że gdy nic nie wybierałeś z sekcji mutatorów w menu Vote, to się ładowały zwykłe bronie.
2. A gdy nie chciałeś zwykłych broni, to wybierałeś jakiś mutek z Vote.
3. Teraz gdy nic nie wybierzesz z menu Vote, to ładuje się mutator SuperWeapons.
4. Jeśli chcesz inny mutator/zestaw broni, np. SMInventory, to go wybierasz z menu Vote. Nie pojawi się SuperWeapons tylko ten SMInventory.
5. Jeśli nie chcesz żadnego mutatora, nawet tego domyślnego SuperWeapons, to wybierasz w menu Vote pozycję 'No Mutators'. Będziesz w ten sposób miał zwykłe bronie. |
 |
|
|
|
 |
Mike
Chwast

|
Wysłany: 2016-07-30, 14:16
|
|
|
Dzisiaj na fanpage'a PostalSite.INFO niejaki Christophe Chaineux-Chains napisał:
Cytat: | hi , i m so sad , i play on your server almost every day and today i tried to join then he said ure client is modified please change ....
i didnt modified anyting on it and i never cheat since 2003
i try to reconnect and "Your ip is Banned"
here is my IP , could u please unban me
109.128.221.58
thanks for reading , PAPA CHAINS
totally clean install and original user.ini !!!
i dont understand
just bittorrent ON , maybe trouble with it
i tried to contact you via the website and making account but my adress is also banned ... |
Nie wiem co odpisać, bo w serwer mp się nie wgłębiałem. Wystarczy pobrać tą paczkę, którą Tiq udostępnił w tym temacie 10 dni temu na poprzedniej stronie, czy coś więcej? |
|
 |
Radzik
Administrator Wyższy poziom obojętności

Pomógł: 6 razy Wiek: 25 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 1349 Skąd: Warszafka
|
Wysłany: 2016-07-30, 15:38
Preferencje MP: 22, Kiedy najbliższa ustawka :D ? |
|
|
Wystarczy, że pobierze i wypakuje paczkę All in One, oraz ostatni update |
|
|
|
 |
Mike
Chwast

|
Wysłany: 2016-07-30, 17:20
|
|
|
Okej, dzięki . Wszystko mu opisałem co ma zrobić. Jeśli będą jeszcze jakieś problemy to dam znać |
|
 |
Radzik

|
Wysłany: 2016-07-30, 18:19
|
|
Pomyślałem o oddzielnym Fanpage'u tylko dla serwera MP. Na nim można byłoby rozwiązywać problemy takiego typu, wrzucać screeny, filmiki z rozgrywki, i oczywiście aktualizować informacje o zawartości serwera |
|
|
|
 |
Ryuq
V.I.P.

Pomógł: 17 razy Wiek: 21 Dołączył: 03 Paź 2010 Posty: 1040 Skąd: Galicja
|
Wysłany: 2016-08-01, 12:34
Preferencje MP: Ping: 12 Godziny: Po 20'stej |
|
|
No to by było świetnie, chętnie pomogę w czymś takim Informacje zachęcające do wejścia na MaxStandard i MaxVote również, reklamować to przy postach RWSu i innych okołopostalowych. Zrobić jakieś FAQ "co zrobić jak sie spierdoli" i ew odpowiadać w prywatnych wiadomościach na jakieś sugestie i problemy graczy. Oj tak to by było cuś. |
_________________ I'm Moonman, representing white power.
I stack bodies higher than Trump Tower.
Control the memes, control the planet.
Fascism is back and the Left can't stand it. |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2016-08-01, 16:06
|
|
Mike napisał/a: | na fanpage'a PostalSite.INFO niejaki | Te bany, tu na MaxStandard (ale to samo na MaxVote), to nadmiernie upierdliwa ochrona serwera, jaką daje 1409X xAdmin ze swoim xSecurity. Zwolnię i na MaxVote te obostrzenia, bo lista banów była tam... długa. Z deka to męcząca ochrona, sam przyznam.
Mike napisał/a: | Wystarczy pobrać tą paczkę, którą Tiq udostępnił w tym temacie 10 dni temu na poprzedniej stronie | Jak ktoś pobierze tą paczkę, to już niczego więcej pobierać nie musi. Ona ma wszystko.
Radzik136 napisał/a: | Pomyślałem o oddzielnym Fanpage'u tylko dla serwera MP | Mówiłem o tym na TS'ie ostatnio, jakby co. I proszę, jak na zawołanie, jest już pierwszy problem gracza... Facebook jako najpowszechniejsza platforma jest tu oczywisty.
Ryuq napisał/a: | No to by było świetnie, chętnie pomogę w czymś takim Informacje | Dziś mam nadzieję uda mi się zrobić ostatnie update konfiguracyjne serwera. I - bierzemy się za robotę. |
 |
|
|
|
 |
Radzik

|
Wysłany: 2017-03-30, 00:56
|
|
Aktualizacja paczki All in One
Ze względu na zmianę adresów IP serwerów multi, paczki musiały zostać zaktualizowane o nowy plik konfiguracyjny.
Dodatkowo z myślą o Osobach mających z różnych względów problemy z pobraniem jednej dużej paczki, postanowiłem dodać możliwość pobrania jej w partach po 200MB każdy.
Mam nadzieję, że ułatwi Im to w dołączeniu do rozgrywek multi
Uwaga po za plikiem konfiguracyjnym, pozostała zawartość pozostaje niezmieniona, dlatego Osoby które posiadają poprzednią paczkę nie muszą pobierać jej jeszcze raz.
Paczki dostępne są na mp.postalsite.info |
Ostatnio zmieniony przez Radzik 2017-03-30, 00:57, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-03-31, 16:34
|
|
Radzik136 napisał/a: | Dodatkowo z myślą o Osobach mających z różnych względów problemy z pobraniem jednej dużej paczki, postanowiłem dodać możliwość pobrania jej w partach po 200MB każdy. | Bardzo dobry pomysł. Taka megapaka potrafi "zabić" niejedno łącze.
Jak wszystko ogarnę, to edytuję wstępniaka tego tematu.
EDIT: Banerki na dole forum już poprawione, mają aktualne adresy. |
 |
Ostatnio zmieniony przez Tiquill 2017-03-31, 16:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Możesz ściągać załączniki na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
|