|
Strona Główna Postal Site
|
Postal Forum Największe w Polsce forum o grach z serii Postal. U nas zawsze jest krwawo!
|
|
Postal 2 server |
| Autor |
Wiadomość |
zimon12
Wstydliwy morderca
|
Wysłany: 2010-02-08, 16:51 Postal 2 server
|
|
|
| Mam takie pytanie czy założenie servera wymaga Publicznego i stałego IP ?? bo jak robie server to nikt nie dołącza a nie mam żadnych modów na serverze... |
|
|
|
 |
Dr. Dundersztyc
Szalony Naukowiec Spółka Z [Ł].O.O.

|
Wysłany: 2010-02-08, 20:02
|
|
|
| Patrz w zakładkach - w jakim trybie postawiłeś serwer (DM, TDM itp.) tam powinien być widoczny. |
|
 |
zimon12
Wstydliwy morderca
|
Wysłany: 2010-02-09, 19:36
|
|
|
| zakładam server dedykowany i zawsze stawia mi server na lanie tak samo w grze SWAT 4 mam postawiam server na internecie a robi na lanie... |
|
|
|
 |
Dr. Dundersztyc

|
Wysłany: 2010-02-09, 22:12
|
|
|
| Czyli Cię nikt nie widzi. Możesz pobrać hamachi podać do publicznej wiadomości adres i port i czekać, aż ktoś z forum wejdzie. No jeszcze jest możliwość wykupienia serwera hostującego grę - wtedy będą Cię wszyscy widzieć, ale to kosztuje i tak nie ma pewności, że ktoś wejdzie, gdyż arena P2MP jest przepełniona serwerami i zazwyczaj ludzie grają na tych sprawdzonych... |
|
 |
zimon12
Wstydliwy morderca
|
Wysłany: 2010-02-10, 13:59
|
|
|
Nie przez hamachi nie chce... Raczej ten problem rozwiąże zamówienie publicznego IP w Aster |
|
|
|
 |
Dr. Dundersztyc

|
Wysłany: 2010-02-10, 20:04
|
|
|
Działaj! Powodzenia życzę |
|
 |
|
|
Nie możesz pisać nowych tematów Nie możesz odpowiadać w tematach Nie możesz zmieniać swoich postów Nie możesz usuwać swoich postów Nie możesz głosować w ankietach Nie możesz załączać plików na tym forum Nie możesz ściągać załączników na tym forum
|
Dodaj temat do Ulubionych Wersja do druku
|
Style created by Kula & Gozda modified by prawdziwy 666 Dowcipy
|