Nowa ranga Junior Modder |
Autor |
Wiadomość |
Pan Szatan
Joker

|
Wysłany: 2017-04-22, 14:20
|
|
|
Tiquill napisał/a: | I jest zamówienie. Obrazek rangi dla Junior Moddera. Tym samym stylem i koloru rangi JM. Bo na razie dałem, tymczasowo, obrazek Moddera. A on nie może być już teraz. |
Może być?
 |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

Wiek: 44 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 11641 Skąd: z naprzeciwka
|
Wysłany: 2017-04-22, 14:21
|
|
|
Rycho3D napisał/a: | Fajnie było mieć własny kolor ale inni też zasługują. | Czyli godzisz się. To fajnie. Bo wiesz, mieć dwie rangi tego samego koloru - to po co. A ta zamiana rangi VIP-Modder w rangę i grupę Master Modder, nadal żółte, bardzo mi odpowiada. Zaś zawsze pozostaniesz tym, który ten kolor wybrał.
No i dla Master Modder też potrzebny obrazek. Nie wiem jak na żółtym to wyjdzie, chyba ciemniejsza obwódka będzie potrzebna. I z pełnym słowem Master raczej...
Devi90 napisał/a: | aż za bardzo wyblakły, gdyby tak tylko odrobikę jeszcze podkolorować, o marę nanometrów przesunąć xd | A ja odwrotnie, by bardziej do bieli. Kwestia tego, czy ludziom spodoba się nowy kolor. inaczej mówiąc: brak białych aktywnych userów. Jak nie będzie sygnałów, że za pstro - to pociemnię.
Co do obrazka rangi Junior Modder, to ShaQ już jedną nadesłał (dzięki!) i ją ustawiłem, bo opatrzeć ją. Brzegi są za mało przechodzą w czerń, jak inne obrazki, stąd zbyt kanciata jest. I za mało wyraźne napisy, czcionkę jakoś wyeksponować.
Jakby co, kolejni mogą stać się autorami obrazków rang na forum.
EDIT:
Pan Szatan napisał/a: | Może być? | O właśnie, o tym pisałem, gdy ty zapodałeś. Czcionka już wyraźna. Tylko jakby kontury pociemnić bardziej, sam nie wiem. Jakby co, na razie w opcjach nie zmieniam. |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
Ostatnio zmieniony przez Tiquill 2017-04-22, 14:23, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-04-22, 14:32
|
|
|
I format gif najlepiej. |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
Pan Szatan
Joker

|
Wysłany: 2017-04-22, 14:34
|
|
|
poprawiłem krawędzie, teraz lepiej?
EDIT:
Tiquill napisał/a: | I format gif najlepiej. |
temu to ciężko dogodzić
http://i.imgur.com/s1203L7.gif |
Ostatnio zmieniony przez Pan Szatan 2017-04-22, 14:35, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-04-22, 14:40
|
|
|
Pan Szatan, gif jest perfecto! I zaraz ustawiam.
ShaQ i ewentualnie inni, którzy zaczęli - dzięki za starania.
Teraz Master Modder czeka. |
 |
|
|
|
 |
Pan Szatan
Joker

|
Wysłany: 2017-04-22, 14:47
|
|
|
Tiquill napisał/a: | Teraz Master Modder czeka. |
Szczerze? za duzo tych kolorków, po co aż 3 rodzajów modder? 2 wystarczą.
Jr Modder- początkujący modder, robi mody ale nie są one jakoś wyjątkowe lub ma ich mało.
Modder - Pełnoprawny modder, robi skrypty, mapy oraz zna się na grafice i potrafi zaimportować coś nowego do gry.
Po co wyróżniać tych "najlepszych", inni się poczują gorsi (xd) i nie potrzebnie będzie zbyt dużo rang. |
Ostatnio zmieniony przez Pan Szatan 2017-04-22, 14:49, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-04-22, 14:49
|
|
|
Pan Szatan napisał/a: | Szczerze? za duzo tych kolorków, po co aż 3 rodzajów modder? 2 wystarczą. | Rycho3D wyrasta ponad status zwykłego Moddera. I trzeba to wyeksponować. I żebyś sam miał do czego jeszcze dążyć. Jakiś cel w życiu trzeba mieć, młody człowieku. |
 |
|
|
|
 |
Dzienis
Grabarz

|
Wysłany: 2017-04-22, 16:29
|
|
|
Wow, trzy rodzaje Modderów?
To może zróbmy jeszcze Junior Admin? A nie, czekajcie...
Cóż, mnie to w sumie zwisa, bo modder ze mnie żaden i nigdy nim nie będę. Jeżeli trójstopniowy model awansu w firmie wam odpowiada, to tylko przyklasnąć w przypadku gdy motywuje was to do rozwoju i dalszej ciężkiej pracy nad sobą.
Pnięcie się po szczeblach korporacyjnej kariery to rzecz godna szacunku, kto wie, może kiedyś niektórzy z was zawitają w creditsach produkcji RWSu czy Akell... WRÓĆ!!!
Gratuluję nominowanym i życzę im dalszych sukcesów w ścieżce rozwoju osobistego i marketingowego.
|
_________________ I regret nothing |
|
|
|
 |
Radzik
Administrator Wyższy poziom obojętności

Wiek: 25 Dołączył: 13 Gru 2008 Posty: 1349 Skąd: Warszafka
|
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-04-23, 15:57
|
|
|
UPDATE: Panowie Junior Modderzy, dodałem Wam uprawnienia dostępu do subforum Modderzy, dzięki któremu możecie korzystać z przestrzeni naszego serwera za pomocą protokołu FTP.
Dzienis, jeszcze przyznasz mi rację.
I czekam na obrazek rangi Master Modder. Sam ich nie lubię robić... |
 |
|
|
|
 |
Devi90
Junior Modder ReVTeam

Wiek: 16 Dołączył: 22 Cze 2014 Posty: 563 Skąd: Galaktyka Kurvix
|
Wysłany: 2017-04-23, 16:19
|
|
|
Tiquill napisał/a: | UPDATE: Panowie Junior Modderzy, dodałem Wam uprawnienia dostępu do subforum Modderzy, dzięki któremu możecie korzystać z przestrzeni naszego serwera za pomocą protokołu FTP. |
Ok, dzię-ku-je-my
Tiquill napisał/a: | I czekam na obrazek rangi Master Modder. Sam ich nie lubię robić... |
Mogę się tym zaraz zająć i zaraz pokaże
Edit: Belka ma być z napisem Master, czy VIP, czy jak? |
_________________ 왜 이걸 읽나요?
 |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-04-23, 16:29
|
|
|
Master Modder. |
 |
|
|
|
 |
Devi90
Junior Modder ReVTeam

Wiek: 16 Dołączył: 22 Cze 2014 Posty: 563 Skąd: Galaktyka Kurvix
|
Wysłany: 2017-04-23, 16:49
|
|
|
Takie coś zrobiłem:
Wiem słabe xd |
_________________ 왜 이걸 읽나요?
 |
|
|
|
 |
Tiquill
Senior Admin Krawiec Żył

|
Wysłany: 2017-04-23, 16:55
|
|
|
No, nie najlepsze. Jak skóra z salamandry plamistej. Za dużo czerni. |
 |
|
|
|
 |
ShaQ
Chwast

|
Wysłany: 2017-04-23, 17:02
|
|
|
Tiquill napisał/a: | No, nie najlepsze. Jak skóra z salamandry plamistej. Za dużo czerni. |
A jakiego koloru miałby być Master Modder? Mógłby być kod tego danego koloru |
|
|
|
 |
|