Strona Główna Postal Site

Postal Forum Strona Główna Postal Forum
Największe w Polsce forum o grach z serii Postal. U nas zawsze jest krwawo!

http://forum.postalsite.info/topics8/faq-najczesciej-zadawane-pytania-vt385.htmFAQ  SzukajSzukaj  http://forum.postalsite.info/topics1/regulamin-v14-vt10.htm#12Regulamin!  UżytkownicyUżytkownicy  GrupyGrupy
RejestracjaRejestracja  ZalogujZaloguj
 Ogłoszenie 
Zapraszamy wszystkich nowych do udzielania się na naszym forum i do przeczytania regulaminu.
Zanim napiszesz nowy temat użyj opcji szukaj!
Zapraszamy też na nasz oficjalny kanał IRC!

Poprzedni temat «» Następny temat
[MAPA] Cus_LBW-BattleZone
Autor Wiadomość
Spoonman 

Wysłany: 2008-08-20, 21:53   

Nie stworzyłem tej mapy pod kątem grywalności, choć próbowałem. Chciałem podzielić ją na 4 Zone'y, aby utrzymać przynajmniej te 20 FPSów. Jednak nie udało mi się to podzielenie, bo jakieś błędy powstawały, więc zrezygnowałem z tego. Mimo wszystko, wcześniej w temacie opisałem co dokładnie wystarczy usunąć, aby można było grać i pozostawiłem pickupy broni na stacji benzynowej. Sprawa tylko pozostaje taka, że wszystkie wyposażone w broń osoby należą do tego samego gangu oraz IgnoreSenses i IgnoreHearing ustawione mają na true po to, by nie stwarzały głupich problemów na przykład na widok wybiegającego z bronią Habiba.

Tiquill 
Administrator
Krawiec Żył

Wysłany: 2008-09-24, 01:42   

Spoonman, zarejestrowałeś sie u nas już ponad rok temu, ale swą aktywność wykazujesz w czasie wakacji. Takie odnoszę wrażenie. Czy tylko w wakacje? Zaczyna się niedługo rok akademicki. Czy kolejnych nowinek odnośnie moda mamy spodziewać się dopiero po przyszłych wakacjach? Bo jest to trochę niepokojące. Na sb parę dni temu pisałeś, że zaniedbujesz obowiązki studenta na rzecz moda... No, mnie się to bardzo podobie. ;)

Ja nie pytam, jakby kto nie zaczaił, po noobosku, kiedy premiera. To admin troszczy się o projekty swoich userów. :faja:

Odpowiedz do tematu