|
EDWeapons - wszystkie w AWP bez ED |
| Autor |
Wiadomość |
Tiquill
Administrator Krawiec Żył

Wiek: 35 Dołączył: 25 Sty 2007 Posty: 3266 Skąd: z naprzeciwka
|
Wysłany: 2008-10-09, 03:43
|
|
|
kank, what do you want a special rank? What title? What graphic? Like a this:
We will make all for you! |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
kank
Japanese God of Code

|
Wysłany: 2008-10-09, 07:06
|
|
|
It's gunpowder
| Tiquill napisał/a: | | For example: I have RemoteWeapon or Beretta, or other weaps. I shoot, i shoot and... ammunition = 0. Weapon disappears. Cheats not will restore already him. I have such AWP. |
Well.. You say, used up weapon can't get with cheat (for example:Armory) ? Right?
| Tiquill napisał/a: | kank, what do you want a special rank? What title? What graphic? Like a this:
We will make all for you! |
What is this ? |
| Ostatnio zmieniony przez kank 2008-10-09, 22:27, w całości zmieniany 2 razy |
|
|
|
 |
Silver Dragon
Master of Fire

|
Wysłany: 2008-10-09, 09:51
|
|
|
| kank napisał/a: |
|
How about this?
Here is download
EDIT:
I have proposition. Two codes
TurnOffUglyCircle - Turns off Censored
ChangeUglyCircle - Change Censored to something like above |
_________________ Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew |
| Ostatnio zmieniony przez Silver Dragon 2008-10-09, 11:50, w całości zmieniany 3 razy |
|
|
|
 |
kank
Japanese God of Code

|
|
|
|
 |
Punisher
Miłośnik broni

Wiek: 16 Dołączył: 24 Lut 2007 Posty: 109 Skąd: Stalowa Wola
|
Wysłany: 2008-10-09, 23:03
|
|
|
hahahahaha Great, woman who have penis - Shemale ? |
_________________ "Musimy być niewolnikami praw abyśmy byli wolni" - Cyceron
"89% graczy uważa że grafika jest najważniejsza, jeśli uważasz że należysz do tych 11% wklej to do podpisu"
 |
|
|
|
 |
Mr Minio
Zabójca na sterydach

|
Wysłany: 2008-10-10, 12:49
|
|
|
| Wow! Nice, but make pussy for women. |
| Ostatnio zmieniony przez Mr Minio 2008-10-10, 13:31, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Tiquill

|
Wysłany: 2008-10-11, 01:46
|
|
|
| kank napisał/a: | It's gunpowder | But it can shine, shimmer.
| kank napisał/a: | What is this ? |
Proof of recognition of your merits, honorable mention.
| kank napisał/a: | Well.. You say, used up weapon can't get with cheat (for example:Armory) ? Right? | Yes. I lose even pistol or shotgun. All code does not restore weapons, even Armory or IWant. I have it back only if it pick up on the map or take from someone.
OMG! No, i do not want this! I do not want any graphics, zero graphic. Your code does not require graphics. Or transparent texture.
But whatever you do, it will be good. I just suggest.
POLISH: Czy wam też to nie działa? Znaczy: jak wystrzelacie jakąś broń do zera. Bo ja już ją tracę. Nawet standardowy pistolet czy shotgun. Żaden kod go już mi nie przywraca. Mogę tylko ostatni stan gry wybrać, aby móc przywrócić straconą broń. Albo podnieść z ziemi lub komuś zabrać. Czy tylko ja tak mam? |
_________________ Zawsze jest ryzyko, że wyczerpałeś już limit dobrych dni i czeka cię już tylko samo zło...
 |
|
|
|
 |
little_psycho
Seryjny zabójca

|
Wysłany: 2008-10-11, 09:13
|
|
|
| Każdy tak ma , Tiq . Taka natura postala , wystrzelasz naboje , koleś ją wyrzuca. |
_________________ Zabić , zabić , zabić !! Muahahahhha |
|
|
|
 |
kank
Japanese God of Code

|
Wysłany: 2008-10-11, 11:16
|
|
|
| Tiquill napisał/a: | | kank napisał/a: | What is this ? |
Proof of recognition of your merits, honorable mention. |
hmm.. I couldn't catch up with good words. Whatever is fine
| Tiquill napisał/a: |
| kank napisał/a: | Well.. You say, used up weapon can't get with cheat (for example:Armory) ? Right? |
Yes. I lose even pistol or shotgun. All code does not restore weapons, even Armory or IWant. I have it back only if it pick up on the map or take from someone. |
I think you shoud use AmmoWhore. I can get with this code. |
|
|
|
 |
Tiquill

|
Wysłany: 2008-10-13, 18:21
|
|
|
| little_psycho napisał/a: | | Każdy tak ma , Tiq . Taka natura postala , wystrzelasz naboje , koleś ją wyrzuca. | Jeśli mówisz mi, że po wyczerpaniu amunicji traci się broń, to nic nowego mi nie mówisz, każda gra tak ma.
Pytałem, czy można taką wystrzelaną broń przywrócić jakimkolwiek kodem. Bo ja nie mog(ę)łem do czasu - patrz niżej. A takie przywrócenie powinno być możliwe.
| kank napisał/a: | | I think you shoud use AmmoWhore. I can get with this code. | Thanx, AmmoWhore works!
POLISH: Czyli co mamy? Stan amunicji jest nadrzędny i ważniejszy wobec stanu posiadania broni? Powinno być odwrotnie!
ENG: The state of ammunition is superior (more important) than state of weapons? It should be inversely! |
 |
|
|
|
 |
prawdziwy 666
Master of Dead & Hell

Wiek: 20 Dołączył: 30 Sie 2007 Posty: 709 Skąd: z miasta apokalipsy
|
Wysłany: 2008-10-20, 03:40
|
|
|
ENG: Kank I got an idea,
rename the file "EDWeapons_EN" to "read me you fucking idiot"
why? because I get the impression that people do not read this
PL: Kank mam pomysł,
zmień nazwę pliku "EDWeapons_EN" na "przeczytaj mnie ty pieprzony idioto"
czemu?? bo odnoszę wrażenie że ludzie nie czytają tego |
_________________ i am not dead, i am death muhahahahaha
kiedy w piekle zabraknie miejsca zmarli wrócą na ziemie
 |
| Ostatnio zmieniony przez prawdziwy 666 2008-10-20, 20:48, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
little_psycho
Seryjny zabójca

|
Wysłany: 2008-10-20, 12:59
|
|
|
| Tiquill napisał/a: | | little_psycho napisał/a: | | Każdy tak ma , Tiq . Taka natura postala , wystrzelasz naboje , koleś ją wyrzuca. | Jeśli mówisz mi, że po wyczerpaniu amunicji traci się broń, to nic nowego mi nie mówisz, każda gra tak ma.
Pytałem, czy można taką wystrzelaną broń przywrócić jakimkolwiek kodem. Bo ja nie mog(ę)łem do czasu - patrz niżej. A takie przywrócenie powinno być możliwe.
| kank napisał/a: | | I think you shoud use AmmoWhore. I can get with this code. | Thanx, AmmoWhore works!
POLISH: Czyli co mamy? Stan amunicji jest nadrzędny i ważniejszy wobec stanu posiadania broni? Powinno być odwrotnie!
ENG: The state of ammunition is superior (more important) than state of weapons? It should be inversely! |
Tiq czy mi się wydaję czy chcesz mi uświadomić że nie znałeś takiego kodu jak ammowhore ? a i jeszcze coś. Ja podczas strzelania z musketu nie mam tych krzyżyków . WTF ? |
| Ostatnio zmieniony przez little_psycho 2008-10-20, 13:00, w całości zmieniany 1 raz |
|
|
|
 |
Silver Dragon
Master of Fire

|
Wysłany: 2008-10-20, 15:25
|
|
|
| little_psycho napisał/a: | | a i jeszcze coś. Ja podczas strzelania z musketu nie mam tych krzyżyków . WTF ? |
A po jakiego grzyba ci krzyżyk, skoro pocisk nigdy nie leci tam gdzie celujesz |
_________________ Przybyłem, zobaczyłem... i polała się krew |
|
|
|
 |
little_psycho
Seryjny zabójca

|
Wysłany: 2008-10-20, 16:16
|
|
|
| Nie o to mi chodzi . Popatrz , Tiquill umiescil skreena na ktorym gdy przeladowywuje musketa pojawiaja sie krzyzyki . Ja takich nie mam i sie zastanawiam o co chodzi. |
|
|
|
 |
Mr Minio
Zabójca na sterydach

|
Wysłany: 2008-10-20, 17:05
|
|
|
Przecież użycie mikrofalówki policyjnej powoduje pojawienie się takiego czerwonego krzyżyka!
Można takich stworzyć ile się chce, zaś policjanci do nich przybiegają
To zapewne wina AWP'owskiej mikrofalówki! |
|
 |
|
|